Home>Winkel>Microsoft Outlook Basis

Microsoft Outlook Basis

Microsoft Outlook Basis

Microsoft Office Outlook is een programma voor e-mail, het bijhouden van contactpersonen, agendabeheer en taakplanning. In deze cursus behandel je alle onderdelen van dit veelzijdige programma.

Wat leer je zoal?

Je ontwikkelt algemene vaardigheden bij het gebruik van Outlook; hoe pas je bijvoorbeeld bepaalde instellingen aan. Ook maak je kennis met een aantal handige tools bij het opstellen van je e-mail: handtekening instellen en controle door bijvoorbeeld een leesbevestiging. Je leert te werken met de Outlook agenda, slim omgaan met je Contactpersonen en je krijgt inzage in Taken en Notities. Dit doe je allemaal in je eigen online leeromgeving.

Wie ben jij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die net kennismaakt met Outlook en iedereen die graag meer wil weten naast de standaard functionaliteiten van Outlook.

Studielast en lesmateriaal

Gemiddeld 18 uur aan online studiemateriaal. Ter naslag krijg je bij deze cursus een boekje thuisgestuurd.

Deel deze opleiding op social!

Deel deze opleiding op social!

Specificaties

Soort product

Microsoft Office

Leverancier

Microsoft

Onderwerp

Administratief

Studielast p/w

Variabel

Afronding

Certificaat

Studiemateriaal

Online

Toegang

3 maanden

295,00

Of betaal in 12 termijnen!

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat omdat je bijvoorbeeld grotere aantallen wil bestellen vanuit je bedrijf of omdat je een gespecificeerde offerte nodig hebt om iemand voor te leggen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij proberen binnen 1 werkdag contact met je op te nemen!

Specificaties

Soort product

Microsoft Office

Leverancier

Microsoft

Onderwerp

Administratief

Studielast p/w

Variabel

Afronding

Certificaat

Studiemateriaal

Online

Toegang

3 maanden

295,00

Waarom GetCertified Opleidingen?

  • Voor iedereen en op elk niveau
  • Flexibel, alles op je eigen tempo

  • Erkende diploma’s en certificeringen
  • Live support en een heel jaar toegang!

Dé opleider in de ICT

GetCertified biedt diverse opleidingen voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT. Ben jij klaar voor een juniorrol als Softwareontwikkelaar, Netwerkbeheerder of misschien wel Cyber Security Specialist? GetCertified Opleidingen is al sinds 2001 de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Grijp deze kans richting een mooie carrièreswitch. Schrijf je vandaag nog in en wij verzorgen je digitale leeromgeving.