Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Hoog slagingspercentage
 • Flexibel studeren op jouw tempo
 • Met óf zonder persoonlijke begeleiding
 • Erkende diploma’s en certificeringen

Omscholing UWV

De vraag naar ICT'ers neemt toe en de vacatures zijn moeilijk vervulbaar. Wil je je kansen op een nieuwe baan vergroten? School je om tot ICT'er.

Kom erachter wat voor jou mogelijk is

Kies voor omscholing via het UWV

Scholing of omscholing is belangrijk en helpt je bij het vinden van een baan die past bij jouw mogelijkheden. Het UWV omscholingsbudget geeft werkzoekenden de mogelijkheid zich te laten omscholen richting een van de krapteberoepen. Bijna alle ICT-beroepen op mbo 4/hbo-niveau vallen onder de noemer krapteberoep. Ben je geïnteresseerd in cybercrime en het beveiligen van systemen en websites van buitenaf? Misschien zie jij jezelf in de rol van Cyber Security Specialist of Ethical Hacker. Ga je liever coderen met bijvoorbeeld Python of JavaScript? In dat geval is onze programmeurs- of development opleiding wat voor jou. We bieden volwaardige trajecten en vormen met plezier een programma op maat of een combinatie van meerdere trajecten.

Je studeert bij GetCertified Opleidingen in de nieuwste interactieve online leeromgevingen. Je behaalt officiële wereldwijd erkende certificaten/diploma’s. De opleidingen starten allemaal op mbo 4 of hbo-niveau en binnen één jaar heb jij waardevolle wereldwijd erkende diploma’s op zak. Het hele traject duurt maximaal één jaar, maar kan ook sneller. Houd er rekening mee dat al onze opleidingen in het Engels zijn.

Is omscholing via het UWV iets voor jou? Meld je dan direct aan. Wij reageren binnen 24 uur met een passend voorstel, zodat je iets concreets hebt om over in gesprek te gaan met je adviseur bij het UWV.

Jonge vrouw zittend op de grond met laptop

Wordt je opleidingsverzoek goedgekeurd?

Hartstikke leuk! Wij ontvangen van het UWV een bevestiging van je aanmelding. Vanaf dat moment duurt het gemiddeld 1 à 2 weken tot je van ons een e-mail ontvangt met toegang tot je eigen online leerportaal.

  

De voorwaarden

 • Een WW-, WIA- of WAJONG-uitkering
 • Opleiden richting een “krapteberoep” (vrijwel alles in de IT)
 • Achtergrond met te weinig baanperspectief op de huidige markt (beoordeelt het UWV)

Hoe gaat het traject in z’n werk?

Wanneer je een aanvraag doet via onze website ontvang je van ons een brochure en offerte bij de gevraagde opleiding. Lijkt het je leuk deze opleiding te volgen? Leg de offerte vooral voor bij het UWV. Je adviseur werk bepaalt aan de hand van een aantal factoren of je voor het scholingsbudget in aanmerking komt. Omdat GetCertified alleen opleidt richting internationaal erkende ICT-certificeringen is beheersing van de Engelse taal van belang. Alle opleidingen en officiële examens zijn namelijk in het Engels. Met voldoende motivatie en doorzettingsvermogen ben je klaar voor onze opleidingen. Je geeft je immers op voor gedegen Internationaal erkende opleidingstrajecten met bijbehorende diploma’s.

 

Wist je dat er ca. 54.000 ICT’ers tekort zijn in Nederland?

Lees meer

Krapteberoepen en kansrijke beroepen: hier liggen de kansen!

Lees meer

 • Hoog slagingspercentage
 • Flexibel studeren op jouw tempo
 • Een waardevol internationaal erkend diploma
 • Met óf zonder persoonlijke begeleiding

Opleidingsadvies?

Wij helpen je graag met het kiezen.

Heb je een coach bij het UWV?

Vraag dan je werkcoach om contact met ons op te nemen.