Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Hoog slagingspercentage
 • Flexibel studeren op jouw tempo
 • Met óf zonder persoonlijke begeleiding
 • Erkende diploma’s en certificeringen

Over onze
ICT- ambitie

Let’s go!

Over Get Certified

Waarom GetCertified?

Zie je toekomst in de ICT, maar weet je nog niet waar? Bij ons ben je aan het juiste adres. Het team van GetCertified staat klaar om met je mee te denken. Wij bieden volwaardige omscholingstrajecten voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT als bijvoorbeeld Netwerkbeheerder of Webdeveloper.

 • Kwalitatief hoogstaand lesmateriaal.

 • Ruim aanbod aan internationaal erkende, actuele certificeringen.

 • Toegankelijk voor vrijwel iedereen die een carrièreswitch wil maken richting de ICT.

 • Een volledig digitale leeromgeving met de service en dienstverlening die je kent van klassikaal.

 

Dat alles behoort tot de missie die wij dagelijks nastreven. Daarbij staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Met onze leerstraten helpen wij mensen richting een duurzame carrière binnen de ICT.

Al onze opleidingen worden ondersteund door een video based leeromgeving en Live Practice Labs.

Naast onze omscholingstrajecten bieden wij diverse – aanvullende – cursussen om je verder te specialiseren.

Wat kun je van onze opleidingen verwachten?

 • Live support
  Live support en een heel jaar toegang!
 • Erkende diploma's
  De opleidingen zijn MBO 4+/HBO niveau en hebben officiële internationaal erkende diploma's en certificeringen. De starters opleidingen zijn op MBO-4 niveau.
 • Interactief
  Interactieve video based e-learning trajecten door docenten met minimaal 15 jaar ervaring.
 • 365 dagen toegang
  Per module een heel jaar toegang tot alle faciliteiten.
 • Alles op jouw tijd
  Je studeert dus waar, wanneer en hoe vaak je zelf wilt.
 • Examinering
  Als geautoriseerd testcentrum regelen we ook de examens voor je.


Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op met ons team via 026 – 355 4828 of stuur een e-mail naar info@getcertified.nl.

Waarom GetCertified?

 • Hoog slagingspercentage
 • Flexibel studeren op jouw tempo
 • Met óf zonder persoonlijke begeleiding
 • Een waardevol internationaal erkend diploma

Ervaringen uit de praktijk

Arap
-

De training van GetCertified heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven hoe ons bedrijf werkt, hoe ikzelf werk en dat ik nog veel te leren heb. "Iedere dag een beetje beter". 

Marloes Verdel
-

Het eerste deel van de training over Lean was goed te volgen en makkelijk te betrekken op een andere soort werkomgeving. Het Agile & Scrum gedeelte was vaak wat meer acadabra, maar heel fijn dat het zo simpel mogelijk werd uitgelegd. Voor een online training hield de trainer het goed interactief! 

Muhammed Zia
Full stack developer

It was a great opportunity to choose GetCertified for my software development learnings and growth. I am thankful for the support from their team to design and offer a course which matched my needs and desires. They were always available to respond to my questions and inquiries. I am very satisfied after successful completion of the Full stack web developer course. Within a period of 6 months,  I am a certified developer. Thanks again for the great services.

Robin ter Velde
Projectmanager

Bart heeft in korte tijd een groep opgeleid tot Lean Green Belt projectleider. Onder zijn leiding organiseerden we zelf dagstarts en voerden we veel (praktijk)opdrachten uit om vertrouwd te raken met Lean. Vanuit de PDCA-cyclus is elke tool voorbijgekomen met leerzame en leuke praktijkvoorbeelden. In de laatste sessie werden we nogmaals voorbereid op het examen, waarvoor ik in één keer geslaagd ben. Ook begeleid hij je super bij de praktijkopdracht.

T Betsalel
-

Dit was 1 van de leukste trainingen (Agile Scrum Foundation Lean Yellow Belt training (combi)) die ik heb gevolgd. De trainer wist heel goed iedereen scherp te houden, vertelde met veel enthousiasme over de stof en creëerde een fijne dynamiek tijdens de cursus. Een mooie balans tussen serieus en her en der een grapje vind ik prettig. Wat mij betreft houden zo.


 

Laura Schaap
Product owner

Tijdens de scrum training van GetCertified heb ik ontzettend veel geleerd in korte tijd. Doordat de scrum werkwijze in de training zelf was verwerkt (zo begonnen we bijvoorbeeld elke trainingsdag met een sprint planning), waren zowel de theorie als praktijk goed te begrijpen. De trainer bood ook ruimte om vragen die speelden binnen onze eigen organisatie te beantwoorden. Al met al een hele goede ervaring met GetCertified en een mooi certificaat binnengehaald!

Christian Oppedijk
-

Omdat mijn examen administratief niet goed was verwerkt, kon ik mijn examen niet maken. Ondanks dat dit niet door Getcertified kwam, hebben zij alles op alles gezet en zelfs met Amerika gebeld om er voor te zorgen dat ik de volgende dag alsnog mijn examen kon maken. Muchas Gracias!

Voor de rest paste de leermethode van de door mij gevolgde opleiding goed bij me. Er zijn veel online praktijkopdrachten, quizzen en toetsen.

Jamie
-

DIKKE 10! Ontzettend behulpzame mensen! GetCertified heeft er alles aan gedaan om mij te helpen zodat ik aan mijn examen mocht beginnen. Door hun hulp was ik echt op het nippertje op tijd om het examen te maken. Wat ontzettend aardig!

De examenruimte is mooi en schoon. Het examen zelf was prima duidelijk te lezen en tussentijds werd een melding gegeven hoeveel minuten je nog over hebt.

Opleidingsadvies?

Wij helpen je graag met het kiezen.

Heb je een coach bij het UWV?

Vraag dan je werkcoach om contact met ons op te nemen.