Hulp nodig?
026 - 355 4828

ICT Opleiding

ICT Opleiding

Business Intelligence

Een mooie en goedbetaalde carriëre in de ICT.

Home>Winkel>Business Intelligence

Business Intelligence

Business Intelligence

Download brochure
Bestel de opleiding!

Algemeen

Data analyseren en omzetten in informatie die bedrijven bij hun besluitvorming helpen; dit is onder andere je bijdrage als Business Intelligence Specialist of Business Analyst. Veel bedrijven werken met klanten. Die klanten hebben bepaalde informatiebehoeften. Als Business Intelligence Specialist ben je de schakel tussen klant of bedrijf en de IT. Wanneer een nieuw automatiseringssysteem opgezet wordt, moeten de wensen van de klant vertaald worden naar technische oplossingen. Je communiceert in een directe lijn met de klant. Ook onderhoud je contact met de IT-afdeling.

Je bent als Business Intelligence Specialist tussenpersoon in verschillende verbindingen. Je weet met verschillende partijen op het juiste niveau te communiceren en te werken. Je bent in staat IT-modellen te creëren evenals business solutions te formuleren en aan te dragen.

Wat doet een Business Intelligence Specialist?

Als Business Analist heb je een ondersteunende functie, met als belangrijke taak bedrijfsprocessen op te zetten en te onderhouden. Je verzamelt data, verwerkt deze data in grafieken en analyseert ze. Uiteindelijk worden je uitkomsten verwerkt in een rapport. Je brengt bijvoorbeeld in kaart hoe een organisatie is opgebouwd of je zegt iets over en de wijze waarop de organisatie werkt. De hoeveelheid tijd waarin je bezig bent met het modelleren van automatiseringsprocessen in verhouding tot het adviseren van klanten, varieert per werkgever.

In sommige gevallen wordt dus veel op technisch vlak gevraagd. In andere rollen/bedrijven houd je je meer bezig met ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Deze vertaal je naar oplossingen en verbeteringen in het bedrijfsproces. Als Business Intelligence Specialist ben je een echte duizendpoot en goed in het schakelen tussen diverse werkzaamheden.

Waar werken Business Intelligence Specialisten?

Business Intelligence Specialisten zijn onder andere werkzaam bij grotere commerciële organisaties en andere bedrijven met een IT-afdeling. Denk aan consultancy- of adviesbureaus, maar ook energieleveranciers en overheidsinstellingen.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk data te verzamelen en deze te analyseren. Je bent in staat te functioneren op MBO+/HBO-niveau.

Deel deze opleiding op social!

Deel deze opleiding op social!

Specificaties

Soort product

Opleiding

Studielast p/w

+/- 18 uur

Studieduur

Flexibel

Afronding

Diploma

Niveau

◾◾◾◾◾

Studiemateriaal

Online

Toegang

365 dgn

Taal

Engels

2.422,00

Of betaal €68,- per maand!

Offerte aanvragen

Heb jij een uitkering via het UWV? Klik hier voor de omscholingsmogelijkheden.

Waarom GetCertified Opleidingen?

  • Voor iedereen en op elk niveau
  • Flexibel, alles op je eigen tempo

  • Erkende diploma’s en certificeringen
  • Live support en een heel jaar toegang!

Belastingvoordeel met een GetCertified opleiding

Je kunt de studiekosten voor een GetCertified opleiding, die aansluit op je beroep of toekomstige beroep, aftrekken van de belasting. Dat maakt studeren nog voordeliger! Een extra reden om vandaag nog te beginnen met een van onze opleidingen.

Download de brochure van de ICT opleiding: Programmeur.

Brochure downloaden

Wil je meer gedetailleerde informatie ontvangen over deze opleiding? Vul onderstaande gegevens in
en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.

Download de brochure: Business Intelligence

Offerte aanvragen

Wil jij een offerte op maat? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur een offerte.

Dé opleider in de ICT

GetCertified biedt diverse opleidingen voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT. Ben jij klaar voor een juniorrol als Softwareontwikkelaar, Netwerkbeheerder of misschien wel Cyber Security Specialist? GetCertified Opleidingen is al sinds 2001 de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Grijp deze kans richting een mooie carrièreswitch. Schrijf je vandaag nog in en wij verzorgen je digitale leeromgeving.

Ga naar de bovenkant