Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Hoog slagingspercentage
  • Flexibel studeren op jouw tempo
  • Met óf zonder persoonlijke begeleiding
  • Erkende diploma’s en certificeringen
Man bij serverkast

MS Office 2 met begeleiding

Met Microsoft Office kan je veel meer uit je werk halen. Meld je nu aan voor de opleiding Microsoft Office 2 met begeleiding en verbeter je vaardigheden voor Word, Excel en PowerPoint op een Gevorderden niveau!

Specificaties

Gemiddelde duur
3 maanden per training
Lesmethode
Online en op locatie
Type begeleiding
Persoonlijke begeleiding
Prijs
1.000

Over de opleiding MS Office 2 met begeleiding

Ervaringen uit de praktijk

Muhammed Zia
Full stack developer

It was a great opportunity to choose GetCertified for my software development learnings and growth. I am thankful for the support from their team to design and offer a course which matched my needs and desires. They were always available to respond to my questions and inquiries. I am very satisfied after successful completion of the Full stack web developer course. Within a period of 6 months,  I am a certified developer. Thanks again for the great services.

Robin ter Velde
Projectmanager

Bart heeft in korte tijd een groep opgeleid tot Lean Green Belt projectleider. Onder zijn leiding organiseerden we zelf dagstarts, brachten we praktijkopdrachten in en voerden we veel opdrachten uit om vertrouwd te raken met het Lean gedachtegoed. Vanuit de PDCA-cyclus is elke tool voorbijgekomen met leerzame en leuke praktijkvoorbeelden. In de laatste sessie werden we nogmaals voorbereid op het examen, waarvoor ik in één keer geslaagd ben. Ook begeleid hij je super bij de praktijkopdracht: hij scherpt de probleemstelling aan, helpt met de scope van het project en heeft waardevolle tips. Kortom volg de Lean Green Belt opleiding o.l.v. Bart van Uden.

Laura Schaap
Product owner

Tijdens de scrum training van GetCertified heb ik ontzettend veel geleerd in korte tijd. Doordat de scrum werkwijze in de training zelf was verwerkt (zo begonnen we bijvoorbeeld elke trainingsdag met een sprint planning), waren zowel de theorie als praktijk goed te begrijpen. De trainer bood ook ruimte om vragen die speelden binnen onze eigen organisatie te beantwoorden. Al met al een hele goede ervaring met GetCertified en een mooi certificaat binnengehaald!

Christian Oppedijk
-

Omdat mijn examen administratief niet goed was verwerkt, kon ik mijn examen niet maken. Ondanks dat dit niet door Getcertified kwam, hebben zij alles op alles gezet en zelfs met Amerika gebeld om er voor te zorgen dat ik de volgende dag alsnog mijn examen kon maken. Muchas Gracias!

Voor de rest paste de leermethode van de door mij gevolgde opleiding goed bij me. Er zijn veel online praktijkopdrachten, quizzen en toetsen.

Jamie
-

DIKKE 10! Ontzettend behulpzame mensen! GetCertified heeft er alles aan gedaan om mij te helpen zodat ik aan mijn examen mocht beginnen. Door hun hulp was ik echt op het nippertje op tijd om het examen te maken. Wat ontzettend aardig!

De examenruimte is mooi en schoon. Het examen zelf was prima duidelijk te lezen en tussentijds werd een melding gegeven hoeveel minuten je nog over hebt.