Heb je een WW uitkering en wil een nieuwe baan nog niet erg lukken?

Wat dacht je van een mooie ICT carrière!

Heb je een WW uitkering? Maak van 2019 jouw jaar!!

Wist je dat volgens het World Economic Forum (WEF) al in 2025 zo’n 52% van al het werk in handen van programmeerbare machines is. Momenteel wordt al zo’n 29% van het werk uitgevoerd door robots

Als je nu een WW uitkering hebt bestaat de mogelijkheid je te laten omscholen richting een zo geheten “krapteberoep”. Als je aan de voorwaarden voldoet kan dit worden betaald uit het UWV scholingsbudget 2019*. Bijna alle MBO4+ / HBO beroepen in de ICT vallen onder deze noemer. Je haalt bij GetCertified Opleidingen de officiële wereldwijd erkende certificaten/diploma’s op MBO4+/HBO niveau, ook voor STARTERS in de ICT.

Kijk voor de vele mogelijkheden op: www.getcertifiedonline.nl 

Heb je een WW uitkering, meldt je nu aan via onderstaand formulier dan krijg je op korte termijn bericht van ons met alle mogelijkheden. 

GetCertified Opleidingen heeft een scholingsovereenkomst met het UWV en is de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar kansrijke beroepen in de ICT. Dit door middel van onze innovatieve video based e-earning trajecten gegeven door ervaren gecertificeerde docenten met minimaal 15 jaar praktijk ervaring inclusief live Labs (externe computers en netwerken) om te oefenen en veelal 24/7 live hulp net zo vaak als nodig.

Alles is online, je bepaalt dus helemaal zelf waar, wanneer en hoe snel je studeert en dus prima te combineren met een baan en/of een druk sociaal leven!

Indien akkoord van het UWV hoef je zelf in geen enkel geval zelf iets te betalen, voor te schieten of terug te betalen!

Let op: In geval van WW bepaald je arbeids-deskundige aan de hand van de voorwaarden of je in aanmerking komt voor scholing.

 Vragen: Bel 026 355 4828 of vul onderaan het formulier in!

GetCertified E-Learning … Meer dan 600 courses on line!

 

             

LET OP: ZOALS ALLES IN DE PROFESSIONELE ICT ZIJN DE OPLEIDINGEN EN DE EXAMENS IN HET ENGELS!

BEL: 026 355 4828 OF VUL HET FORMULIER IN VOOR ALLE INFORMATIE

Onderstaande gegevens hebben we nodig om de van de juiste informatie te voorzien.

Alle opleidingen zijn in dit geval afgerond op €2500,= dus je hoeft zelf niets te betalen, voor te schieten of terug te betalen en wij regelen alles voor je!

Vraag naar ICT starters stijgt met 34% (!) lees hier het artikel in Computable.

Er zijn nu rond 7000 vacatures in de ICT en de verwachting is dat
dat zal stijgen naar 40.000 vacatures. (Bron UWV en Telegraaf 21 mei 2016)

UWV: TEKORT AAN ICT’ERS HOUDT NOG JAREN AAN! LEES HIER HET ARTIKEL. :)!

Heb je al ervaring in de ICT dan wordt je opleiding daarop aangepast.

Het op de juiste wijze invullen van het scholingsvoucher is erg belangrijk voor goedkeuring van je aanvraag! Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem, bel ons dan gewoon even. Wij helpen je graag verder.

026 355 4828

 of stuur een email naar uwv@getcertified.nl of klik op het “chat” venster rechtsonder!


GetCertified Opleidingen is een CRKBO gecertificeerde instelling en tevens scholingspartner van het UWV.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Moet ik zelf iets betalen, voorschieten of terugbetalen?
Nee, in geen enkel geval hoef je bij ons zelf iets zelf te betalen, voor te schieten of terug te betalen.
Hoe weet ik of jullie wel een erkend instituut zijn?

GetCertified Opleidingen heeft een scholingsovereenkomst met het UWV en voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs en is eind 2015 geauditeerd op basis van de CRKBO kwaliteitsnormen opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland, ‘het onafhankelijk auditbureau (1)’ dat tevens verantwoordelijk is voor ‘toetsing, registratie en diplomering van post-initiële opleidingen (2)’ in Nederland. In het kader van nieuwe Europese BTW-wetgeving heeft de Nederlandse overheid het CPION de opdracht gegeven instellingen te toetsen op de gestelde CRKBO kwaliteitsnormen.

Het CRKBO omschrijft de procedure als volgt:
“In het CRKBO kwaliteitsregister kunnen onderwijsinstellingen worden ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling). Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling zoals bedoeld in de BTW-wetgeving. Deze regels bepalen dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is. Een inschrijving in het CRKBO is een erkenning zoals bedoeld in de genoemde Europese richtlijn. In dat geval is al het door de erkende instelling aangeboden beroepsonderwijs vrijgesteld van BTW. De erkenning heeft betrekking op de instelling en niet op het beroepsonderwijs (3).
D
e audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de vereniging voor opleidingsinstituten voor Informatica). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid (4)”.

De CRKBO kwaliteitsaudit richt zich op de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs:

1. zorgvuldigheidsbeginsel
2. rechtszekerheidsbeginsel
3. kenbaarheidsbeginsel
4. redelijkheidsbeginsel (wordt niet apart geaudit. Zit ‘verweven’ in 1, 2 en 3)
5. betrouwbaarheidsbeginsel (wordt niet apart geaudit. Zit ‘verweven’ in 1, 2 en 3).

GetCertified Opleidingen voldoet, na een toetsing op basis van de beginselen van de kwaliteitscode voor Kort Beroepsonderwijs die mede zijn gebaseerd op de gedragscode van de NRTO, aan de ‘strenge kwaliteitsnormen’ gesteld door het CPION en is goedgekeurd voor inschrijving in het kwaliteitsregister CRKBO, dat tevens inhoudt dat we al onze trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.

Alle auditbare onderdelen dienen positief te zijn om voor CRKBO-registratie in aanmerking te komen. GetCertified Opleidingen heeft aan alle auditbare onderdelen voldaan en is opgenomen in het CRKBO kwaliteitsregister.

Ook is GetCertified Opleidingen trotse bezitter van het NRTO Keurmerk

Als het scholingsvoucher om welke reden dan ook afgekeurd wordt, kan ik het dan later als nog een keer aanvragen?
Jazeker, als de omstandigheden wijzigen kun je via scholingsvoucher.nl gewoon een een nieuwe aanvraag indienen.
Ik heb een WWB (bijstands)uitkering kom ik dan ook voor een scholingsvoucher in aanmerking?
Nee helaas niet automatisch omdat de WWB via je gemeente gaat, wel kun je aan je contactpersoon bij je gemeente vragen om een scholingsbudget.
Op welk niveau zijn de opleidingen MBO of HBO?
De opleidingen zijn op MBO+ / HBO niveau, het zijn internationaal erkende opleidingen die hier exact hetzelfde zijn als in de rest van de wereld.
Hoe lang duurt de opleiding en hoeveel tijd ben ik eraan kwijt
Je mag er maximaal een (1) jaar over doen, de e-learning is ook een (1) jaar toegankelijk.
Hoeveel tijd moet ik aan de opleiding besteden?
Dat is moeilijk te zeggen omdat dat sterk verschilt van persoon tot persoon maar heel globaal heb je zo’n 8-10 uur per week nodig om het binnen 1 jaar af te ronden.
Waar moet ik heen voor de opleiding?
Nergens, de hele opleiding is op basis van video-based e-learning dat wil zeggen je doet alles vanaf je eigen computer of laptop.

Je studeert dus waar, wanneer en hoe vaak je zelf wilt. Alleen voor de examens moet je de deur uit, de examens kun je op ongeveer 20 plaatsen in Nederland afleggen.

Tot wanneer blijft deze regeling?
In principe nog tot eind 2020, maar het kan eerder stoppen als het budget voor deze regeling op is. Je kunt dus beter niet te lang wachten met aanvragen.
Krijg ik erkende diploma’s?
Ja zeker internationaal erkende diploma’s, alleen heten diploma’s in de ICT “Certificeringen”
Wat moet ik zelf doen voor de aanvraag?
Dat leggen we je precies uit in de email die je van ons krijgt nadat je het formulier hebt ingevuld.
Ik hoor of lees nogal eens dat het UWV helemaal niets betaalt.
Dat klopte inderdaad, tot ergens begin 2016 kon er vrijwel niets omdat er geen budget was, dus daar komen die verhalen vandaan. Vanaf begin 2016 is er weer budget beschikbaar voor scholing.

ALGEMENE INFORMATIE OVER KANSBEROEPEN ICT

ER ZIJN NU ROND 7000 VACATURES IN DE ICT EN DE VERWACHTING IS DAT  DAT ZAL STIJGEN NAAR 40.000 VACATURES. (BRON UWV EN TELEGRAAF 21 MEI 2016)

Voor deze beroepen leidt GetCertified Opleidingen middels onze unieke online CertKits™ jou op, zodanig dat je met waardevolle officiële internationaal erkende certificeringen de arbeidsmarkt op kunt en geheel betaald door het UWV, dus geen kosten voor jou!

DE OPLEIDINGEN ZIJN ONLINE EN VIDEO BASED, INCLUSIEF WAAR BESCHIKBAAR LIVE LABS (EXTERNE COMPUTERS) OM TE OEFENEN. ALLES ONLINE DUS STUDEREN WAAR EN WANNEER JIJ WILT EN HOEVEEL JIJ WILT, JE HEBT EEN JAAR DE TIJD OM JE STUDIE AF TE RONDEN.

Let wel: zoals alles in de ICT zijn de opleidingen in het Engels!

HET ZIJN GEEN SIMPELE CURSUSSEN DIE JE WEL EVEN DOET, MAAR GEDEGEN PROFESSIONELE OPLEIDINGEN WAARMEE JE JE TOEKOMST EEN HEEL EIND ZEKER STELT MAAR OOK DE NODIGE INSPANNING EN DISCIPLINE VAN JE ZAL VERGEN!!

Klik op de video iconen hieronder om te zien wat er onder andere in de Unieke GetCertified CertKits zit:
videovideovideo

WAARUIT BESTAAN DE ONLINE LESSEN:

E-learning – focused the specific IT Certification
Exam Quizzes – an easy way to test your knowledge
Exam simulation – so you can test your readiness for the exam
Tips & Tricks – portal of notes, tips, articles, links to communities, etc.
Practice Labs – ability to configure technologies using just your browser *)

*) Niet bij elke module

VERHUUR COMPUTER LOKALEN

Wanneer u een bijvoorbeeld zelf een computertraining wilt verzorgen of examens wilt laten afleggen en hiervoor op zoek bent naar een externe locatie dan is het mogelijk om bij GetCertified een computerlokaal te huren. Met in totaal meer dan 80 computerplaatsen beschikbaar in meerdere lokalen.
Lees verder..

GETCERTIFIED OPLEIDINGEN

Janspoort 1- 2de Etage
6811 GE Arnhem
Tel: 026 3554828
Email: info@getcertified.nl

Bank: Rabobank
IBAN: NL31 RABO 0140 9145 01
BIC:RABONL2U
BTW nr: NL 822910615B01
KvK nr: 09124652

GetCertified Score Powered by 1tot5.nl

OPENINGSTIJDEN MICROSOFT STUDIES

Maandag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Dinsdag:
09:15 – 12:00
Woensdag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Donderdag:
09:15 – 12:00

Voor andere disciplines gelden de normale kantoortijden.