Hulp nodig?
026 - 355 4828

ICT Opleiding

ICT Opleiding

Programmeur opleiding – Junior

Een mooie en goedbetaalde carriëre in de ICT.

Home>Winkel>Programmeur opleiding – Junior

Programmeur opleiding – Junior

Programmeur opleiding – Junior

Download brochure
Bestel de opleiding!

Algemeen

De digitale wereld groeit en daarmee ook de behoefte aan mensen die deze wereld bouwen. Als programmeur of softwareontwikkelaar ontwikkel je nieuwe software en pas je bestaande software aan op basis van de wensen van de gebruiker. Deze software zorgt er bijvoorbeeld voor dat websites draaien, apps werken of apparaten met elkaar kunnen communiceren.

Software wordt geschreven in een specifieke programmeertaal. Alles wat nodig is om het programma te laten werken staat stap voor stap in deze taal beschreven. Voorbeelden van programmeertalen zijn JavaScript, Java, HTML (vaak gebruikt voor Internetapplicaties) of C++ of SQL.

Wat kun je na onze Programmeur opleiding?

De Programmeur schrijft specifieke instructies in het programma, afhankelijk van de opdracht en de programmeercode die gebruikt wordt. Deze instructies worden daarna omgezet in machinetaal, zodat het programma daadwerkelijk uitgevoerd kan worden en de software uiteindelijk bruikbaar is.

Als programmeur specialiseer je in front-, backend of beiden. De front-end developer richt zich op wat de gebruiker ziet en de back-end developer werkt aan de software die aan de achterkant draait en maakt dat bepaalde functies werken. Er zijn vele specialisaties mogelijk; denk aan JavaScript developer, .NET developer of PHP-programmeur.

Naast de specifieke technische werkzaamheden, zijn de opdrachten van een Programmeur erg wisselend van aard. Vaak werkt een Programmeur op projectbasis, waarbij hij de ene keer bijdraagt aan de ontwikkeling van een geheel nieuw product en de andere keer bestaande producten programmeert.

Waar werken mensen na de Programmeur opleiding?

Als programmeur werk je vaak voor IT-dienstverleners en krijg je te maken met veel verschillende projecten. Daarnaast zijn er steeds meer organisaties die eigen programmeurs in dienst hebben. Van de rijksoverheid tot defensie en van start-ups tot grote financiële instellingen.

Wie ben jij?

Je bent in staat een opleiding op minimaal mbo+ niveau te volgen. Enig technisch inzicht is van belang en je bent gemotiveerd.

Deel deze opleiding op social!

Deel deze opleiding op social!

Specificaties

Soort product

Opleiding

Studielast p/w

+/- 18 uur

Studieduur

Flexibel

Afronding

Diploma

Niveau

◾◾◾◾◾

Studiemateriaal

Online

Toegang

365 dgn

Taal

Engels

2.403,00

Of betaal €67,- per maand!

Offerte aanvragen

Heb jij een uitkering via het UWV? Klik hier voor de omscholingsmogelijkheden.

Waarom GetCertified Opleidingen?

  • Voor iedereen en op elk niveau
  • Flexibel, alles op je eigen tempo

  • Erkende diploma’s en certificeringen
  • Live support en een heel jaar toegang!

Belastingvoordeel met onze Programmeur opleiding

Je kunt de studiekosten voor een GetCertified opleiding, die aansluit op je beroep of toekomstige beroep, aftrekken van de belasting. Dat maakt studeren nog voordeliger! Een extra reden om vandaag nog te beginnen met een van onze opleidingen.

Download de brochure van de ICT opleiding: Programmeur.

Brochure downloaden

Wil je meer gedetailleerde informatie ontvangen over deze opleiding? Vul onderstaande gegevens in
en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.

Download de brochure: Programmeur opleiding – Junior

Offerte aanvragen

Wil jij een offerte op maat? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur een offerte.

Dé opleider in de ICT

GetCertified biedt diverse opleidingen voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT. Ben jij klaar voor een juniorrol als Softwareontwikkelaar, Netwerkbeheerder of misschien wel Cyber Security Specialist? GetCertified Opleidingen is al sinds 2001 de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Grijp deze kans richting een mooie carrièreswitch. Schrijf je vandaag nog in en wij verzorgen je digitale leeromgeving.

Ga naar de bovenkant