Hulp nodig?
026 - 355 4828

ICT Opleiding

ICT Opleiding

Programmeur opleiding – Junior

Een mooie en goedbetaalde carriëre in de ICT.

Home>Winkel>Programmeur opleiding – Junior

Programmeur opleiding – Junior

Programmeur opleiding – Junior

Download brochure
Bestel de opleiding!

Algemeen

De digitale wereld groeit en daarmee ook de behoefte aan mensen die deze wereld bouwen. Als programmeur of softwareontwikkelaar ontwikkel je nieuwe software en pas je bestaande software aan op basis van de wensen van de gebruiker. Deze software zorgt er bijvoorbeeld voor dat websites draaien, apps werken of apparaten met elkaar kunnen communiceren.

Software wordt geschreven in een specifieke programmeertaal. Alles wat nodig is om het programma te laten werken staat stap voor stap in deze taal beschreven. Voorbeelden van programmeertalen zijn Javascript, Java, HTML (vaak gebruikt voor Internetapplicaties) of C++ of SQL.

Wat kun je na onze Programmeur opleiding?

De Programmeur schrijft specifieke instructies in het programma, afhankelijk van de opdracht en de programmeercode die gebruikt wordt. Deze instructies worden daarna omgezet in machinetaal, zodat het programma daadwerkelijk uitgevoerd kan worden en de software uiteindelijk bruikbaar is.

Als programmeur kan je specialiseren in front-, back-end of beiden. De front-end developer richt zicht vooral op wat de gebruiker uiteindelijk kan zien. De back-end developer werkt aan de software die een gebruiker niet ziet en laat bepaalde functies werken die achter de schermen draaien. Er zijn vele specialisaties mogelijk voor zowel front- als back-end. Denk bijvoorbeeld aan Javascript developer, .NET developer of PHP-programmeur.

Onze Programmeursopleiding is vooral gericht op het front-end programmeren. Je richt je bij onze opleiding vooral op de programmeertalen Javascript, CSS en HTML. Deze drie gaan hand in hand bij het maken van moderne webpagina’s. Je leert bij ons niet alleen hoe je een website maakt, maar ook ga je dieper in op User Experience (UX) en het belang van het identificeren van je gebruikers. Hierdoor weet je beter hoe je gebruikersvriendelijke webpagina kan ontwerpen.

Naast specifieke technische werkzaamheden, zijn de opdrachten van een Programmeur erg wisselend van aard. Vaak werk je als Programmeur op projectbasis, waarbij je de ene keer bijdraagt aan de ontwikkeling van een geheel nieuw product en de andere keer pas je bestaande producten aan.

Waarom onze opleiding voor Programmeur volgen?

Wij bieden een traject aan waarin je veel leert over de front-end kant van programmeren. Je leert onder andere de programmeertalen Javascript, HTML en CSS. Programmeurs zijn steeds meer gewild. Steeds meer bedrijven werken met eigen apps en willen zichzelf online profileren. Hierdoor is er op de arbeidsmarkt veel vraag naar developers. Bij ons maak je examens die jouw positie op de arbeidsmarkt laten opvallen. Wat misschien leuk meegenomen is dat het gemiddelde brutosalaris van een front-end developer €3600,- per maand is.

Waar werken mensen na de Programmeur opleiding?

Als programmeur werk je vaak voor IT-dienstverleners en krijg je te maken met veel verschillende projecten. Daarnaast zijn er steeds meer organisaties die hun eigen programmeurs in dienst hebben. Van de rijksoverheid tot defensie en van startups tot grote financiële instellingen.

Wie ben jij?

Voor onze Programmeur opleiding ben je in staat een opleiding op minimaal mbo+ niveau te volgen. Ook is enig technisch inzicht van belang en je bent gemotiveerd.

Een groot tekort aan ICT personeel

Nog steeds is er een enorm tekort aan ICT’ers in Nederland. Vooral programmeurs en ontwikkelaars zijn lastig te vinden voor werkgevers… Lees meer

Deel deze opleiding op social!

Deel deze opleiding op social!

Specificaties

Soort product

Opleiding

Studielast p/w

+/- 18 uur

Studieduur

Flexibel

Afronding

Diploma

Niveau

◾◾◾◾◾

Studiemateriaal

Online

Toegang

365 dgn

Taal

Engels

2.403,00

Of betaal €67,- per maand!

Offerte aanvragen

Heb jij een uitkering via het UWV? Klik hier voor de omscholingsmogelijkheden.

Waarom GetCertified Opleidingen?

  • Voor iedereen en op elk niveau
  • Flexibel, alles op je eigen tempo

  • Erkende diploma’s en certificeringen
  • Live support en een heel jaar toegang!

Belastingvoordeel met onze Programmeur opleiding

Je kunt de studiekosten voor een GetCertified opleiding, die aansluit op je beroep of toekomstige beroep, aftrekken van de belasting. Dat maakt studeren nog voordeliger! Een extra reden om vandaag nog te beginnen met een van onze opleidingen.

Download de brochure van de ICT opleiding: Programmeur.

Brochure downloaden

Wil je meer gedetailleerde informatie ontvangen over deze opleiding? Vul onderstaande gegevens in
en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.

Download de brochure: Programmeur opleiding – Junior

Offerte aanvragen

Wil jij een offerte op maat? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur een offerte.

Dé opleider in de ICT

GetCertified biedt diverse opleidingen voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT. Ben jij klaar voor een juniorrol als Softwareontwikkelaar, Netwerkbeheerder of misschien wel Cyber Security Specialist? GetCertified Opleidingen is al sinds 2001 de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Grijp deze kans richting een mooie carrièreswitch. Schrijf je vandaag nog in en wij verzorgen je digitale leeromgeving.

Ga naar de bovenkant