Hulp nodig?
026 - 355 4828

ICT Opleiding

ICT Opleiding

Online Marketeer

Een mooie en goedbetaalde carriëre in de ICT.

Home>Winkel>Online Marketeer

Online Marketeer

Online Marketeer

Download brochure
Bestel de opleiding!

Algemeen

Veel bedrijven verkopen een product of dienst. Om de zichtbaarheid hiervan te vergroten heb je als bedrijf behoefte aan goede marketing. Hiervoor wordt de Online Marketeer ingeschakeld.

Wat doet een Online Marketeer?

Als Online Marketeer draag je bij aan de online strategie van een bedrijf en de uitvoering hiervan. Je draagt bij aan de marktpositie van een bestaand bedrijf of product of van een geheel nieuw product. Je vergroot bijvoorbeeld de online zichtbaarheid van een bedrijf of product door middel van campagnes en/of aanpassingen op de website. Tijdens onze opleiding tot Online Marketeer word je klaargestoomd voor een juniorrol in deze functie.

We maken je onder andere wegwijs in Google Ads, sociale media marketing en SEO, Google Analytics en mobiele marketing. Na afronding van deze opleiding weet jij je bedrijf online op de kaart te zetten met de juiste tools.

Met de Photoshop module zorgen we ervoor dat jij zelf in staat bent mooie campagnes te maken om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Waar werken Online Marketeers?

Veel bedrijven hebben een of meerdere online marketeers in dienst. Je kan komen te werken bij een online marketingbureau en andere bedrijven met commerciële doeleinden. Ook werken veel marketeers als zzp’er.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk bij te dragen aan de online zichtbaarheid van een bedrijf. Je bent geïnteresseerd in de verschillende social media kanalen en bent creatief aangelegd.

Deel deze opleiding op social!

Deel deze opleiding op social!

Specificaties

Soort product

Opleiding

Studielast p/w

+/- 18 uur

Studieduur

Flexibel

Afronding

Diploma

Niveau

◾◾▫️▫️▫️

Studiemateriaal

Online

Toegang

365 dgn

Taal

Engels

1.660,00

Of betaal €47,- per maand!

Offerte aanvragen

Heb jij een uitkering via het UWV? Klik hier voor de omscholingsmogelijkheden.

Waarom GetCertified Opleidingen?

  • Voor iedereen en op elk niveau
  • Flexibel, alles op je eigen tempo

  • Erkende diploma’s en certificeringen
  • Live support en een heel jaar toegang!

Belastingvoordeel met een GetCertified opleiding

Je kunt de studiekosten voor een GetCertified opleiding, die aansluit op je beroep of toekomstige beroep, aftrekken van de belasting. Dat maakt studeren nog voordeliger! Een extra reden om vandaag nog te beginnen met een van onze opleidingen.

Download de brochure van de ICT opleiding: Programmeur.

Brochure downloaden

Wil je meer gedetailleerde informatie ontvangen over deze opleiding? Vul onderstaande gegevens in
en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.

Download de brochure van de ICT opleiding: Programmeur.

Dé opleider in de ICT

GetCertified biedt diverse opleidingen voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT. Ben jij klaar voor een juniorrol als Softwareontwikkelaar, Netwerkbeheerder of misschien wel Cyber Security Specialist? GetCertified Opleidingen is al sinds 2001 de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Grijp deze kans richting een mooie carrièreswitch. Schrijf je vandaag nog in en wij verzorgen je digitale leeromgeving.

Ga naar de bovenkant