Hulp nodig?
026 - 355 4828

Lean trainingen

Lean trainingen

Green Belt training

Werken aan een verbetertraject binnen je bedrijf.

Home>Winkel>Green Belt training

Green Belt training

Green Belt training

Algemeen

Direct werken aan een verbetertraject binnen je bedrijf? Jezelf juist aantrekkelijk maken op de arbeidsmarkt? Dat kan tijdens onze Lean Green Belt training!

Sluit aan bij een van onze virtuele klasjes via Microsoft Teams. Een van onze ervaren trainers neemt je in een aantal korte bijeenkomsten mee in de wereld van Lean.

In zes tot acht sessies (afhankelijk van de groepsgrootte) word je door ons opgeleid tot Lean Green Belt. Een van de meest populaire Lean trainingen. De training is ingericht op mensen die continu verbeteren echt in de praktijk willen brengen. De training is laagdrempelig en zo ontwikkeld dat deze voor iedereen toegankelijk is. Je leert dat verbeteren niet een eenmalige opgave is, maar een doorlopend proces waarin altijd te ontwikkelen valt.

Door de combinatie van theorie, games en een praktijkopdracht ontstaat een interactieve setting waarbij trainer en cursist samen de dag vormgeven. In overleg met de trainer is ruimte voor aanvullende coaching bij de praktijkopdracht

Inhoud

De hoofddoelen van deze training:

  • toepassen van Lean
  • herkennen en elimineren van de acht vormen van verspilling op de werkvloer
  • processen in kaart brengen met value stream mapping en de verbeteringen visualiseren
  • Kaizen en een dagstart kunnen faciliteren d.m.v. stand-ups
  • ontwikkelen van de mindset: continuous improvement

De training vangt aan met een inleiding in Lean. Hierbij hoort een stukje geschiedenis van Lean en tevens leer je de vijf principes van Lean kennen. Je maakt kennis met de begrippen verspilling en Kaizen. Je leert de verschillende Lean technieken beheersen en maakt je de Lean terminologie eigen.

Tijdens deze training werk je concreet als duo of individu aan een verbeterproject.

Een aantal tools en methoden die aan de orde komen zijn: verspilling, flow, SOP, value stream mapping, VSM future state, VSM current state, 5S, standaardwerken, soft skills, KATA, visual management en Hoisin Kanri.

Examen en certificering

De training sluit je af met een multiple choice examen en een praktijkopdracht. Na het behalen van je – door LCS geaccrediteerde – theorie-examen ontvang je een theoriediploma. Na afronding van de praktijkopdracht ontvang je ook je praktijkcertificaat en ben je Certified Lean Green Belt.

Voor wie?

De Green Belt training is erg geschikt voor (aankomend) projectleiders, procesconsultants, -eigenaren en -verbeteraars. Daarnaast is deze training zinvol voor iedereen die zich bezighoudt met een verbetertraject.

Duur

6-8 sessies van ongeveer twee uur in groepjes van 2-6 deelnemers. Verspreid over een periode van gemiddeld 3 maanden.

Deel deze training op social!

Deel deze training op social!

Specificaties

Soort product

Training

Studieduur

+/- 3 mnd

Afronding

Diploma

Niveau

◾◾◾▫️▫️

Studiemateriaal

Klassikaal

Toegang

3 maanden

Taal

Nederlands

1.900,00

Of betaal €53,- per maand!

Waarom GetCertified Opleidingen?

  • Voor iedereen en op elk niveau
  • Flexibel, alles op je eigen tempo

  • Erkende diploma’s en certificeringen
  • Live support en een heel jaar toegang!

Datum en tijd

Datum Tijd
18 november 2021 09.00 uur – 12.00 uur
25 november 2021 09.00 uur – 12.00 uur
09 december 2021 09.00 uur – 12.00 uur
16 december 2021 09.00 uur – 12.00 uur
20 januari 2022 09.00 uur – 12.00 uur
03 februari 2022 09.00 uur – 12.00 uur
03 maart 2022 09.00 uur – 12.00 uur


Bestel deze training!

Geaccrediteerd diploma

Je ontvangt een geaccrediteerd diploma volgens het Lean Competence System (LCS). Het Lean Competency System is een internationaal gerenommeerd framework voor training en praktijkervaring.

LCS accredited zegel

Dé opleider in de ICT

GetCertified biedt diverse opleidingen voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT. Ben jij klaar voor een juniorrol als Softwareontwikkelaar, Netwerkbeheerder of misschien wel Cyber Security Specialist? GetCertified Opleidingen is al sinds 2001 de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Grijp deze kans richting een mooie carrièreswitch. Schrijf je vandaag nog in en wij verzorgen je digitale leeromgeving.

Ga naar de bovenkant