Hulp nodig?
026 - 355 4828

ICT Opleiding

ICT Opleiding

Cyber Security Opleiding

Een mooie en goedbetaalde carriëre in de ICT.

Home>Winkel>Cyber Security Opleiding

Cyber Security Opleiding

Cyber Security Opleiding

Download brochure
Bestel de opleiding!

Algemeen

Hoe afhankelijker we worden van onze digitale wereld, hoe belangrijker goede beveiliging daarvan is. Daarom is onze Cyber Security opleiding momenteel een van de meest gevraagde specialismes binnen de ICT. Je bent als Cyber Security Specialist (mede)verantwoordelijk voor de beveiliging van de technologische infrastructuur van een bedrijf.

Wat kun je na onze Cyber Security opleiding?

Als Cyber Security Specialist draag je bij aan de bescherming tegen hackers en andere digitale aanvallen van buitenaf. Je stelt plannen op om het huidige computernetwerk te beveiligen en geeft tevens advies over de beveiliging van informatiesystemen die nog gebouwd moeten worden.
Naast het implementeren van (updates in) beveiligingssoftware is het belangrijk voor de Security Specialist om een veiligheidsprotocol op te stellen. Het zijn niet alleen zwakke plekken in het systeem die toegang geven tot een netwerk, maar ook de gebruikers zelf. Deze moeten dus geïnstrueerd worden over hun werkgedrag en computergebruik, om te voorkomen dat ze per ongeluk virussen via het Internet binnenhalen of op andere manieren voor veiligheidsproblemen zorgen.

Dit maakt je rol als Cyber Security Specialist erg veelzijdig. Aan de ene kant ligt een groot deel van je aandacht bij de beveiliging zelf. Je werkt aan de beveiliging van actuele applicaties, processen en netwerken. Je identificeert kwetsbaarheden in de beveiliging en verhelpt ze. Ook ben je proactief bezig potentiële incidenten tegen te gaan.

Aan de andere kant draag je kennis over aan je omgeving. Je verstrekt training en opleiding op het gebied van informatiebeveiliging.

Waar werken mensen na de Cyber Security opleiding?

Denk aan overheidsinstellingen en andere grotere bedrijven waarbij goede beveiliging van de informatiesystemen van groot belang is.

Wie ben jij?

We vragen geen specifieke voorkennis. Wel ben je in staat te functioneren op hbo-niveau. Je vindt cybercrime, -security en IT-netwerken interessant en bent analytisch aangelegd en vindt het leuk om zelf op onderzoek uit te gaan.

Deel deze opleiding op social!

Deel deze opleiding op social!

Specificaties

Soort product

Opleiding

Studielast p/w

+/- 18 uur

Studieduur

Flexibel

Afronding

Diploma

Niveau

◾◾◾◾◾

Studiemateriaal

Online

Toegang

365 dgn

Taal

Engels

2.489,00

Of betaal €70,- per maand!

Offerte aanvragen

Heb jij een uitkering via het UWV? Klik hier voor de omscholingsmogelijkheden.

Waarom GetCertified Opleidingen?

  • Voor iedereen en op elk niveau
  • Flexibel, alles op je eigen tempo

  • Erkende diploma’s en certificeringen
  • Live support en een heel jaar toegang!

Belastingvoordeel met onze Cyber Security opleiding

Je kunt de studiekosten voor een GetCertified opleiding, die aansluit op je beroep of toekomstige beroep, aftrekken van de belasting. Dat maakt studeren nog voordeliger! Een extra reden om vandaag nog te beginnen met een van onze opleidingen.

Download de brochure van de ICT opleiding: Programmeur.

Brochure downloaden

Wil je meer gedetailleerde informatie ontvangen over deze opleiding? Vul onderstaande gegevens in
en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.

Download de brochure: Cyber Security Opleiding

Offerte aanvragen

Wil jij een offerte op maat? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur een offerte.

Dé opleider in de ICT

GetCertified biedt diverse opleidingen voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT. Ben jij klaar voor een juniorrol als Softwareontwikkelaar, Netwerkbeheerder of misschien wel Cyber Security Specialist? GetCertified Opleidingen is al sinds 2001 de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Grijp deze kans richting een mooie carrièreswitch. Schrijf je vandaag nog in en wij verzorgen je digitale leeromgeving.

Ga naar de bovenkant