Hulp nodig?
026 - 355 4828

ICT Opleiding

ICT Opleiding

Cyber Security Opleiding

Een mooie en goedbetaalde carriëre in de ICT.

Home>Winkel>Cyber Security Opleiding

Cyber Security Opleiding

Cyber Security Opleiding

Download brochure
Bestel de opleiding!

Algemeen

Bedrijven en individuen worden steeds vaker slachtoffer van cybercrime. We worden steeds afhankelijker van onze digitale wereld, en dus wordt de goede beveiliging daarvan ook steeds belangrijker. Daarom is onze opleiding Cyber Security momenteel een van de meest gevraagd specialismes binnen de ICT. Je bent als Cyber Security Specialist (mede)verantwoordelijke voor de beveiliging van de technologische infrastructuur van een bedrijf.

Wat kun je na onze Cyber Security opleiding?

Als Cyber Security Specialist draag je bij aan de bescherming tegen hackers en andere digitale aanvallen van buitenaf. Je stelt plannen op om het huidige computernetwerk te beveiligen en je geeft tevens advies over de beveiliging van informatiesystemen die nog gebouwd moeten worden.

Naast het implementeren van (updates in) beveiligingssoftware is het belangrijk voor de Security Specialist om een veiligheidsprotocol op te stellen. Het zijn niet alleen zwakke plekken in het systeem die toegang geven tot een netwerk maar ook de gebruikers zelf. Deze gebruikers moeten dus geïnstrueerd worden over hun werkgedrag en computergebruik, om te voorkomen dat ze per ongeluk virussen via het internet binnenhalen of op andere manier voor veiligheidsproblemen zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan phising mails.

Dit maakt je rol als Cyber Security Specialist erg veelzijdig. Aan de ene kant ligt een groot deel van je aandacht bij de beveiliging zelf. Je werkt aan de beveiliging van actuele applicaties, processen en netwerken. Je identificeert kwetsbaarheden in de beveiliging en verhelpt ze. Ook ben je proactief bezig met potentiële incidenten tegen te gaan.

Aan de andere kant draag je kennis over aan je omgeving. Je verstrekt training en opleiding op het gebied van informatiebeveiliging.

Klinkt dit leuk? Start vandaag nog deze populaire cybercrime opleiding.

Waarom onze Cyber Security opleiding volgen?

We bieden je een Cyber Security studietraject op hbo-niveau waarin je veel leert over risicomanagement, netwerk- en databeveiliging en de nieuwste technologieën. Je maakt erkende examens die jouw positie op de arbeidsmarkt een enorme boost geven. Misschien ook mooi meegenomen: het gemiddelde bruto Cyber Security Specialist salaris ligt boven de €4000,- per maand.

Waar werken mensen na de Cyber Security opleiding?

Elke interactie met het internet van een bedrijf moet veilig gebeuren. Dus met deze opleiding kan je bijna overal terecht. Denk aan overheidsinstellingen en andere grotere bedrijven waarbij goede beveiliging van de informatiesystemen van groot belang is. Hoe meer bedrijven online gaan, hoe groter het aantal (en typen) bedrijven die mensen zoeken die deze systemen veilig houden. Regelmatig worden Security Specialists ingehuurd door detacheerders, maar er zijn ook genoeg directe vacatures zoals bij de politie of bijvoorbeeld een zorgverzekering.

Wie ben jij?

We vragen geen specifieke voorkennis. Wel ben je in staat te functioneren op hbo-niveau. Je vindt cybercrime, -security en IT-netwerken interessant en bent analytisch aangelegd en vindt het leuk om zelf op onderzoek uit te gaan.

Een groot tekort aan ICT personeel

Nog steeds is er een enorm tekort aan ICT’ers in Nederland. Vooral programmeurs en ontwikkelaars zijn lastig te vinden voor werkgevers… Lees meer

Deel deze opleiding op social!

Deel deze opleiding op social!

Specificaties

Soort product

Opleiding

Studielast p/w

+/- 18 uur

Studieduur

Flexibel

Afronding

Diploma

Niveau

◾◾◾◾◾

Studiemateriaal

Online

Toegang

365 dgn

Taal

Engels

2.490,00

Of betaal €70,- per maand!

Offerte aanvragen

Heb jij een uitkering via het UWV? Klik hier voor de omscholingsmogelijkheden.

Waarom GetCertified Opleidingen?

  • Voor iedereen en op elk niveau
  • Flexibel, alles op je eigen tempo

  • Erkende diploma’s en certificeringen
  • Live support en een heel jaar toegang!

Belastingvoordeel met onze Cyber Security opleiding

Je kunt de studiekosten voor een GetCertified opleiding, die aansluit op je beroep of toekomstige beroep, aftrekken van de belasting. Dat maakt studeren nog voordeliger! Een extra reden om vandaag nog te beginnen met een van onze opleidingen.

Download de brochure van de ICT opleiding: Programmeur.

Brochure downloaden

Wil je meer gedetailleerde informatie ontvangen over deze opleiding? Vul onderstaande gegevens in
en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.

Download de brochure: Cyber Security Opleiding

Offerte aanvragen

Wil jij een offerte op maat? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur een offerte.

Dé opleider in de ICT

GetCertified biedt diverse opleidingen voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT. Ben jij klaar voor een juniorrol als Softwareontwikkelaar, Netwerkbeheerder of misschien wel Cyber Security Specialist? GetCertified Opleidingen is al sinds 2001 de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Grijp deze kans richting een mooie carrièreswitch. Schrijf je vandaag nog in en wij verzorgen je digitale leeromgeving.

Ga naar de bovenkant