Secretarieel en administratief

Receptioniste / telefoniste

Een receptioniste / telefoniste is in vrijwel iedere organisatie of bedrijf nodig, fulltime en parttime. Je vindt deze functie bij bedrijven, overheidsinstellingen, ziekenhuizen enz, enz. De vraag naar receptionistes / telefonistes is dan ook behoorlijk groot. In deze functie bedien je de telefooncentrale en ontvang je bezoekers. In veel gevallen ben je dus het eerste  aanspreekpunt en visitekaartje van het bedrijf of instelling. Daarnaast verricht je een aantal lichte administratieve taken. Spreekt dit je aan en ga je ook graag met mensen om, dan is deze opleiding voor jou een prima keuze!

Secretaresse

Een secretaresse is een van de belangrijkste functies op een kantoor en vaak de spil in het geheel. Je maakt afspraken, ontvangt bezoekers, regelt uitnodigingen voor vergaderingen en besprekingen, je verzorgt de post en houdt dossiers bij. Een veelzijdig beroep waarbij het belangrijk is dat je stressbestendig en accurraat bent en goed kunt organiseren. Er is een veelgevraagde functie met vacatures voor zowel parttime als fulltime banen. Lijit jou dit wat dan is de opleiding Secretaresse de juiste weg naar leuk werk!

Administratief Medewerker

De opleiding Administratief Medewerker is een praktische opleiding voor algemeen- administratieve taken binnen een kantooromgeving. Je leert vooral praktische vaardigheden waarmee je direct aan de slag kunt.

Bekijk onze cursussen

Microsoft Office

Klaar om de spil van de organisatie te worden? Schrijf je hier onder direct in of vraag extra informatie aan.

U kunt ons uiteraard ook even bellen op 026 355 48 28

Microsoft office cursussen

Administratief en secretariële cursussen

CRKBO_Instelling

GetCertified Opleidingen is een CRKBO erkend instituut, hierdoor zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

GetCertified Opleidingen is een CRKBO erkend instituut, hierdoor zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.