Secretarieel en Administratief

GetCertified Opleidingen is gespecialiseerd in volwassenen onderwijs in met name computervaardigheden. Onze Microsoft Office trainingen worden aangeboden op beginners, gevorderden en op expert niveau. Elke cursist werkt in zijn eigen tempo door de lesstof middels ons unieke audio-visuele  systeem en een lesboek. Daarnaast is er de constante begeleiding van onze deskundige docenten. Elke cursist krijgt dan ook de persoonlijke aandacht die zij of hij nodig heeft. In principe komen de deelnemers net zolang tot de eindtermen bereikt zijn hetgeen kenbaar gemaakt wordt middels een op naam gesteld certificaat van “met goed gevolg afgelegde toets”. Iedere cursist heeft dus een gegarandeerd kennisniveau voor één vast tarief. Cursisten kunnen vrijwel elke week beginnen en de lessen gaan normaliter altijd door.

Klik hier onder aan deze pagina op de training van uw keuze of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek met een van onze docenten.

GetCertified Opleidingen is een CRKBO erkend instituut, hierdoor zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Receptioniste / telefoniste

Een receptioniste / telefoniste is in vrijwel iedere organisatie of bedrijf nodig, fulltime en parttime. Je vindt deze functie bij bedrijven, overheidsinstellingen, ziekenhuizen enz, enz. De vraag naar receptionistes / telefonistes is dan ook behoorlijk groot. In deze functie bedien je de telefooncentrale en ontvang je bezoekers. In veel gevallen ben je dus het eerste  aanspreekpunt en visitekaartje van het bedrijf of instelling. Daarnaast verricht je een aantal lichte administratieve taken. Spreekt dit je aan en ga je ook graag met mensen om, dan is deze opleiding voor jou een prima keuze!

Bekijk de varianten

Administratief

De opleiding Administratief Medewerker is een praktische opleiding voor algemeen- administratieve taken binnen een kantooromgeving. Je leert vooral praktische vaardigheden waarmee je direct aan de slag kunt.

KLAAR OM DE SPIL VAN DE ORGANISATIE TE WORDEN? SCHRIJF JE HIER ONDER DIRECT IN OF VRAAG EXTRA INFORMATIE AAN.

U kunt ons uiteraard ook even bellen op 026 355 48 28

VERHUUR COMPUTER LOKALEN

Wanneer u een bijvoorbeeld zelf een computertraining wilt verzorgen of examens wilt laten afleggen en hiervoor op zoek bent naar een externe locatie dan is het mogelijk om bij GetCertified een computerlokaal te huren. Met in totaal meer dan 80 computerplaatsen beschikbaar in meerdere lokalen.
Lees verder..

GETCERTIFIED OPLEIDINGEN

Janspoort 1- 2de Etage
6811 GE Arnhem
Tel: 026 3554828
Email: info@get-certified.nl

Bank: Rabobank
IBAN: NL31 RABO 0140 9145 01
BIC:RABONL2U
BTW nr: NL 822910615B01
KvK nr: 09124652

GetCertified Score Powered by 1tot5.nl

OPENINGSTIJDEN MICROSOFT STUDIES

Maandag:
09:00 – 12:00
13:00 – 15:30
Dinsdag:
09:00 – 12:00
Woensdag:
09:00 – 12:00
13:00 – 15:30
Donderdag:
09:00 – 12:00

Voor andere disciplines gelden de normale kantoortijden.