GetCertified Opleidingen B.V.

De route naar ons

De route naar ons

Kun je ons niet vinden? Zo moet het lukken!

Home>Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving

GetCertified Opleidingen en Examencentrum Arnhem

Het pand van GetCertified bevindt zich aan de Janspoort 1 – 2de etage, hoek Willemsplein 45. Op zo’n 4 minuten lopen van het Centraal NS station en de parkeergarage Centraal. Alle bussen stoppen voor de deur.

Kom je met de auto?

Heb je een navigatie systeem geef dan Willemstunnel 1 in, dan rijdt je in de tunnel rechts de parkeer garage in. Gebruik je geen navigatie systeem? Volg dan de borden “Parkeergarage CENTRUM”. Heb je geparkeerd neem dan de voetgangersuitgang “CENTRUM”. Buiten gekomen loop je door naar de brede weg en steekt deze over via het zebrapad richting het Grieks restaurant daar ga je naar links. Je komt nu op het Willemsplein. Je blijft aan de rechterkant van het plein doorlopen. Na zo’n 200 meter krijg je aan je rechterkant Mams Coffee op Willemsplein 45 daar ga je rechtsaf. Er staat ook een groot bord “ToetsCentrum”. Na 10 meter is de ingang van het testcentrum aan je rechterkant. Janspoort 1, 2de etage.

Je kunt ook de hele dag gratis parkeren op het Transferium Gelredome in Arnhem

Dit terrein is gelegen naast het Gelredome stadion. Het transferium heeft een buslijn (bus 7, 72 of 331) die je in 4 minuten brengt naar de halte “Rijnstraat”. Vandaar is het 4 minuten lopen naar Willemsplein 45/Janspoort 1. Op het transferium is een restaurant van McDonald’s.
Transferium Gelredome
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem

Kom je met de bus?

Alle bussen zowel stads- als streekvervoer stoppen voor de deur, halte Willemsplein.

Kom je met de trein?

Je stapt uit op station Arnhem Centraal en je neemt u de uitgang “Centrum”. Buiten gekomen loop je schuin rechts naar beneden naar de brede weg en steekt deze over via het zebrapad richting het Grieks restaurant daar ga je naar links. Je komt nu op het Willemsplein. Je blijft aan de rechterkant van het plein doorlopen. Na zo’n 200 meter krijg je aan je rechterkant Willemsplein 45 (Mans Coffee) daar ga je rechtsaf. Na 10 meter is de ingang van het Opleidingsinstituut/Testcentrum aan je rechterkant. Janspoort 1, 2de etage.

Dit is het gebouw waar GetCertified Opleidingen gevestigd is.

Afb. 1 Dit is het gebouw waar GetCertified Opleidingen gevestigd is.

De route op film

Kom je vanaf het station omdat je met de bus of trein bent gekomen of omdat je de auto in de parkeergarage hebt geparkeerd? Wij laten je met deze film kort en duidelijk zien hoe je naar onze vestiging kunt lopen.

Waarom GetCertified Opleidingen?

  • Voor iedereen en op elk niveau
  • Flexibel, alles op je eigen tempo

  • Erkende diploma’s en certificeringen
  • Live support en een heel jaar toegang!

Dé opleider in de ICT

GetCertified biedt diverse opleidingen voor mensen die aan de slag willen binnen de ICT. Ben jij klaar voor een juniorrol als Softwareontwikkelaar, Netwerkbeheerder of misschien wel Cyber Security Specialist? GetCertified Opleidingen is al sinds 2001 de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Grijp deze kans richting een mooie carrièreswitch. Schrijf je vandaag nog in en wij verzorgen je digitale leeromgeving.