Routebeschrijving naar GetCertified Opleidingen en Examencentrum Arnhem:

Het pand van GetCertified bevindt zich aan de Janspoort 1 -2de etage, hoek Willemsplein 45. Op zo’n 4 minuten lopen van het Centraal NS station en de parkeergarage Centraal. Alle bussen stoppen voor de deur.

Komt u met de auto?
Heeft u een navigatie systeem geef dan Willemstunnel 1 in, dan rijdt u in de tunnel rechts de parkeer garage in. Gebruikt u geen navigatie systeem volg dan de borden “Parkeergarage CENTRUM”. Heeft u geparkeerd neem dan de voetgangersuitgang “CENTRUM”. Buiten gekomen loopt u door naar de brede weg en steekt deze over via het zebrapad richting  het Grieks restaurant daar gaat u naar links. U komt nu op het Willemsplein. U blijft aan de rechterkant van het plein doorlopen. Na zo’n 200 meter krijgt u aan uw rechterkant Mams Coffee op Willemsplein 45 daar gaat u rechtsaf.  Er staat ook een groot bord “ToetsCentrum”. Na 10 meter heeft u de ingang van het testcentrum aan uw rechterkant. Janspoort 1, 2de etage.

U kunt ook de hele dag gratis parkeren op het Transferium Gelredome in Arnhem.
Dit terrein is gelegen naast het Gelredome stadion. Het transferium heeft een buslijn (bus 7, 72 of 331) die u in 4 minuten breng naar de halte “Rijnstraat”. Vandaar is het 4 minuten lopen naar Willemsplein 45/Janspoort 1. Op het transferium is een restaurant van McDonald’s.

Transferium Gelredome
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem

Komt u met de bus?
Alle bussen zowel stads- als streekvervoer stoppen voor de deur, halte Willemsplein.

Komt u met de trein?
U stapt uit op station Arnhem Centraal en u neemt u de uitgang “Centrum”. Buiten gekomen loopt u schuin rechts naar beneden naar de brede weg en steekt deze over via het zebrapad richting  het Grieks restaurant daar gaat u naar links. U komt nu op het Willemsplein. U blijft aan de rechterkant van het plein doorlopen. Na zo’n 200 meter krijgt u aan uw rechterkant Willemsplein 45 (Mans Coffee) daar gaat u rechtsaf. Na 10 meter heeft u de ingang van het Opleidingsinstituut/Testcentrum aan uw rechterkant. Janspoort 1, 2de etage.

Live uitzicht vanaf GetCertified Arnhem: www.city-cam.nl

Komt u er niet uit, bel dan 026 355 4474