Professionele Taaltrainingen

Snel, efficiënt één op één of met de hele afdeling een flinke stap maken en een van de Europese talen leren of ophalen.
NEEM CONTACT OP

MAAK UW INTERNATIONALE AMBITIES WAAR EN GA SNEL EN EFFICIËNT DIE TAAL LEREN.

Wilt u snel, efficiënt één op één of met de hele afdeling een flinke stap maken en een van de Europese talen leren of ophalen, bel dan 026 3554828 of stuur ons een email: info@getcertified.nl. U kunt doorgaans binnen een week starten met de training, een goed resultaat bereikt u met 30 uur intensief les.

Maatwerk in Taaltrainingen.

In nauwe samenwerking met onze partner Quality Communication biedt GetCertified Opleidingen professionele maatwerk trainingen aan. Bij elke branche en bij elke functie horen specifieke begrippen en taalvaardigheden. Als u uw kennis van een vreemde taal snel wilt toepassen, is het van belang dat u een specifieke taaltraining volgt. Dat wil zeggen: gericht op úw praktijk. Juist dat maakt de trainingen van GetCertified  Opleidingen zo spraakmakend. Wij geloven in maatwerk. Eerst verdiepen wij ons in uw branche en bedrijf, pas dan komt de cursusinhoud tot stand. Dankzij die gerichte aanpak neemt een gemiddelde taaltraining niet meer dan dertig trainingsuren in beslag. Tal van particulieren, overheids)instellingen en bedrijven kunnen daar inmiddels over meepraten (inderdaad, in minstens twee talen…). Bij GetCertified Opleidingen denken wij in termen van rendement. Ofwel: uw medewerkers moeten de vereiste taalvaardigheden zo snel mogelijk onder de knie hebben. Wij kunnen gemiddeld twee weken na uw aanmelding al starten met de training! De locatie is aan u: komt u naar onze trainingsruimte in Arnhem of kiest u voor een in-company training? Bel ons op 026 3554828 om vrijblijvend te kijken wat GetCertified in samenwerking met Quality Communication voor uw internationale ambities kan betekenen.

Certificeringsniveaus

Bij de certificering wordt uitgegaan van het Common European Framework voor de moderne vreemde talen, opgesteld door de Raad van Europa. Hierin worden drie brede niveaus van taalvaardigheid onderscheiden: A, B en C. De niveaus zijn opgesteld vanuit de behoefte om te komen tot een uniforme certificering voor taalniveaus in Europa. Tot op heden werd de certificering per taal geregeld. Door de nieuwe niveauaanduiding vallen alle talen onder dezelfde certificeringscriteria. Dit houdt in dat de niveaus Europees breed herkend en erkend worden. Verdere informatie over de certificering ontvangt u tijdens het intakegesprek of op aanvraag.
De trainingen zijn per niveau gecertificeerd. Een cursist ontvangt het certificaat indien hij/zij heeft voldaan aan de volgende twee criteria:

1. Minimaal 80% van de trainingen bijgewoond.
2. Een voldoende resultaat voor de eindtoets.

Bij iedere training wordt een presentielijst bijgehouden waarop aanwezige cursisten per training hun handtekening plaatsen.

Bij de trainingen Nederlands NT-2 wordt voor de bepaling van het begin en eindniveau gebruik gemaakt van de door het Ministerie van Onderwijs voorgeschreven toetsen. Cursisten NT-2 kunnen door middel van deze trainingen dan ook het officieel, door het Ministerie van Onderwijs, erkend diploma behalen.

Tussentoetsen

Gedurende de training vinden er tussentoetsen plaats om de vorderingen van de cursisten te bewaken.

Evaluatie

Gedurende het verloop van de training vinden er tussenevaluaties plaats met de opdrachtgevers. Dit om hen te informeren over de voortgang van de training. Na afloop van de training vinden er eindevaluaties plaats met zowel de cursisten als de opdrachtgevers.

Kwaliteitsborging

De trainingen worden verzorgd door ervaren en deskundige docenten. Door regelmatige bij en nascholing wordt de kennis en de didactische vaardigheid op het juiste niveau gehouden. Onze taalpartner Quality Communication is Cedeo erkend en in het bezit van het Keurmerk Inburgeren.

GetCertified Talen

GetCertified Talen is gevestigd aan de Janspoort 1 2de etage te Arnhem. De activiteiten van het taleninstituut zijn: taaltrainingen op maat. Onze taaltrainingen worden uitgevoerd i.s.m. Quality Communication, 35 medewerkers geven vorm aan deze werkzaamheden.

Missie

Het verzorgen van functiegerichte, op maat ontwikkelde taaltrainingen aan het bedrijfsleven en overheid .

Talen

Europese talen:

• Nederlands (ook NT-2)

• Duits

• Spaans

• Deens

• Engels

• Frans

• Italiaans

• Pools

• Portugees

• Roemeens

• Russisch

• Tsjechisch

• Zweeds

Overige talen:

• Chinees

• Japans

Werkwijze taaltrainingen

De werkwijze met betrekking tot de taaltrainingen van GetCertified Talen vindt als volgt plaats:

01. Intake gesprek

Het intakegesprek is een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de doelstelling van de taaltraining bepaald. Vervolgens wordt de inhoud en de lengte van de training in overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Op deze manier wordt een uitgebalanceerd trainingsprogramma samengesteld dat zo nauwkeurig mogelijk aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

02. Intake toets

Als tijdens het intake gesprek niet duidelijk kan worden vastgesteld wat het startniveau van de taaltraining moet zijn, kan een intake toets plaatsvinden. Aan de hand van de hieruit voortvloeiende gegevens kan worden voorkomen dat er een verkeerd startniveau wordt gekozen. Tevens kan er een realistische inschatting worden gemaakt van het te behalen eindniveau.

03. Tijdstip en locatie

Deze worden in overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Trainingen vinden in-company plaats of op het taleninstituut.

Tarieven taaltrainingen

Individuele trainingen € 90,– per uur
Twee cursisten € 100,– per uur
Drie cursisten € 110,– per uur
Vier cursisten € 120,– per uur
Vijf cursisten € 130,– per uur
Zes t/m 10 cursisten € 140,– per uur

Tarief is exclusief cursusmateriaal, reiskosten docent bij in-company training en 21 % BTW. Cursusmateriaal € 125,– per cursist

Reiskosten docent € 0,28 ct. per km Docent is afkomstig uit regio van de opdrachtgever Gemiddelde lengte per training is 30 uur.

Taaltrainingen zijn ingevolg een besluit van Min. van Financien altijd belast met 21% BTW

Bel voor informatie: 026 3554828 of stuur een email naar info@getcertified.nl

BEL ONS vandaag NOG op 026 355 4828
WE HELPEN JE GRAAG!

VERHUUR COMPUTER LOKALEN

Wanneer u een bijvoorbeeld zelf een computertraining wilt verzorgen of examens wilt laten afleggen en hiervoor op zoek bent naar een externe locatie dan is het mogelijk om bij GetCertified een computerlokaal te huren. Met in totaal meer dan 80 computerplaatsen beschikbaar in meerdere lokalen.
Lees verder..

GetCertified Opleidingen

Janspoort 1- 2de Etage
6811 GE Arnhem
Tel: 026 3554828
Email: info@getcertified.nl

Bank: Rabobank
IBAN: NL31 RABO 0140 9145 01
BIC:RABONL2U
BTW nr: NL 8586.31.350.B01
KvK nr: 71224785

Like Ons!

GetCertified Score Powered by 1tot5.nl

Openingstijden Microsoft Studies

Maandag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Dinsdag:
09:15 – 12:00
Woensdag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Donderdag:
09:15 – 12:00

Voor andere disciplines gelden de normale kantoortijden.

GetCertified Opleidingen

Janspoort 1- 2de Etage
6811 GE Arnhem
Tel: 026 3554828
Email: info@getcertified.nl

Bank: Rabobank
IBAN: NL31 RABO 0140 9145 01
BIC:RABONL2U
BTW nr: NL 8586.31.350.B01
KvK nr: 71224785

GetCertified Score Powered by 1tot5.nl

Openingstijden Microsoft Studies

Maandag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Dinsdag:
09:15 – 12:00
Woensdag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Donderdag:
09:15 – 12:00

Voor andere disciplines gelden de normale kantoortijden.