Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Hoog slagingspercentage
 • Flexibel studeren op jouw tempo
 • Met óf zonder persoonlijke begeleiding
 • Erkende diploma’s en certificeringen
Man bij serverkast

Helaas is de subsidie voor de NL Leert Door opleidingen van GetCertified op. Toch nog een opleiding volgen? Bekijk ons reguliere aanbod van opleidingen en cursussen.

Bekijk onze opleidingen Bekijk onze cursussen

 

NL Leert Door

Wil jij je positie versterken op de arbeidsmarkt? De subsidieregeling NL Leert Door (een subsidieregeling van de Rijksoverheid) helpt hierbij. Je kan GRATIS erkende opleidingen of trainingen volgen.

Kom ik in aanmerking voor de subsidieregeling NL Leert Door?

De subsidieregeling Nederland Leert Door is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioen gerechtigde leeftijd. Het maakt daarbij dus niet uit of u in loondienst bent, een flexibel contract hebt of werk zoekt. Ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen via Nederland Leert Door gebruik maken van gratis scholing.

Het scholingsaanbod wordt gratis aangeboden met behulp van subsidie van de overheid. Dit betekent dat je zelf geen geld voor het scholingsaanbod hoeft te betalen. Je kan meerdere opleidingen of trainingen aanvragen, hiervoor is geen maximum ingesteld. De gratis scholing is beschikbaar tot 31 maart 2023. Dus geef je snel op!

Hoe werkt het inschrijfproces?

Schrijf je in en start met je opleiding. Wij als opleider hebben een aantal gegevens van je nodig voor de aanvraag. Hierbij vragen wij ook om een kopie van je legitimatiebewijs te uploaden. Dit is nodig om je Burgerservicenummer te controleren. Er wordt zorgvuldig omgegaan met je gegevens in lijn met de AVG en privacywetgeving. Wij zullen de gegevens van je controleren, daarna kan je starten met je opleiding!

Zo schrijf jij je in:

 • Stap 1
  Je schrijft je in voor een NL Leert Door opleiding via onze website. Je vindt onze opleidingen die meedoen aan de NL Leert Door regeling hier.
   
 • Stap 2
  Je levert een kopie van jouw identiteitsbewijs en een ondertekende toestemmingsverklaring in via onze website.
   
 • Stap 3
  Drie dagen na het uploaden van de kopie van jouw identiteitsbewijs en een ondertekende toestemmingsverklaring kun jij starten met jouw opleiding.

 

Heb je vragen over NL Leert Door of wil je meer informatie over deze regeling? Bekijk dan de website van de Rijksoverheid of neem contact met ons op.