Wat dacht van een mooie carrière in de ICT. Zeer veel vacatures en vrijwel zeker een prima baan!

Kijk wat DE specialist op het gebied van (om)scholen richting ICT jouw te bieden heeft!
NEEM CONTACT OP

Maak van 2018 jouw jaar!!

Laat je nu net als honderden voor je, (om)scholen richting een prima beroep in de ICT door middel van de innovatieve GetCertified E-Learning trajecten! Betaalbare officieel wereldwijd erkende opleidingen/diploma’s ook voor STARTERS in de ICT. Ook als je boven de 40 of 50 bent zijn er nog legio mogelijkheden. De enige voorwaarden zijn: MBO + denkniveau en goed Engels kunnen. (Soepele betalingsregelingen mogelijk)

Het is buiten de examens allemaal online, je studeert waar en wanneer je wilt dus prima te combineren met een baan of b.v. een druk sociaal leven.

Vul hieronder het formulier in of bel 026 355 4828 voor gratis studie advies en/of informatie!

 

In alle publicaties kun je het lezen, er zijn grote tekorten aan officieel gecertificeerde ICT’ers. We hebben het hier over de ICT’ers die de officiele examens hebben gedaan bij een PearsonVue test centrum. GetCertified Opleidingen is een officieel erkend instituut voor beroepsopleidingen en officieel ICT examen instituut.

GetCertified Opleidingen is de specialist in Nederland op het gebied van omscholing naar beroepen in de ICT. Dit door middel van onze innovatieve video based e-learning trajecten gegeven door ervaren gecertificeerde docenten met minimaal 15 jaar praktijk ervaring inclusief live Labs (externe computers en netwerken) om te oefenen en onze unieke 24/7 hulp.  Alles is online, je bepaalt dus helemaal zelf waar, wanneer en hoe snel je studeert en dus prima te combineren met een baan en/of een druk sociaal leven!

De opleidingen beginnen bij de basis en alle opleidingen leiden naar internationaal erkende certificaten/diploma’s op MBO+/HBO niveau van o.a. Microsoft, CompTIA, Cisco etc.  Het zijn dus pittige trajekten maar dan heb je ook wat 🙂 Let op: alle officiele examens en opleidingen zijn in het Engels dus je moet wel redelijk Engels kunnen.

Grijp deze kans op een lucratieve carriere(switch) Vragen en/of studie advies: Bel 026 355 4828 of vul het formulier onderaan in.

GetCertified E-Learning … Over 800 state of the art courses online!

LET OP: ZOALS ALLES IN DE PROFESSIONELE ICT ZIJN DE OPLEIDINGEN EN DE EXAMENS IN HET ENGELS!

Laten we eens kijken naar een voorbeeld:

Je hebt nog weinig of geen ervaring in de ICT, je bent aardig goed in Engels en je wilt bijvoorbeeld ICT Security Specialist worden.
Dan beginnen we bijvoorbeeld met een basis opleidingen te weten CompTIA A+. Hiermee haal je een officieel wereldwijd erkende certificering en is tevens de perfecte start voor verdere specialisatie richting bijvoorbeeld: Security Specialist, Programmeur, Big Data specialist, Software Ontwikkelaar, enz, enz. Honderden mogelijkheden maar….eerst de basis!

Dit kan al vanaf 5 maandelijkse termijnen van € 266,= en omdat GetCertified een officieel erkend instituut is voor beroepsopleidingen hoeven wij geen BTW te berekenen.

Na de basis kun je bijvoorbeeld richting:

  • Security Specialist
  • Software Ontwikkelaar
  • Systeembeheerder
  • Netwerkbeheerder
  • Programmeur
  • Ethical Hacker
  • Website developer
  • Enz, enz..honderden specialisaties mogelijk

BEL: 026 355 4828 OF VUL HET FORMULIER IN DAN VERTELLEN WE JE ALLES!

Onderstaande gegevens hebben we nodig om je van een goed studie advies te voorzien.

ALGEMENE INFORMATIE OVER ICT BEROEPEN

Er zijn nu rond de 8000 vacatures voor professionele ICT ‘ers en de verwachting is dat dat zal stijgen naar 40.000 vacatures. 9Bron: UWV en Telegraaf 21 mei)

Voor deze beroepen leidt GetCertified Opleidingen middels onze unieke online CertKits™ jou op, zodanig dat je met waardevolle officiële internationaal erkende certificeringen de arbeidsmarkt op kunt.

DE OPLEIDINGEN ZIJN ONLINE EN VIDEO BASED, INCLUSIEF WAAR BESCHIKBAAR LIVE LABS (EXTERNE COMPUTERS) OM TE OEFENEN EN ONZE UNIEKE 24/7 DIRECTE HULP. ALLES ONLINE DUS STUDEREN WAAR EN WANNEER JIJ WILT EN HOEVEEL JIJ WILT, JE HEBT EEN JAAR DE TIJD OM JE STUDIE AF TE RONDEN.

Let wel: zoals alles in de ICT zijn de opleidingen in het Engels!

HET ZIJN GEEN SIMPELE CURSUSSEN DIE JE WEL EVEN DOET, MAAR GEDEGEN PROFESSIONELE OPLEIDINGEN WAARMEE JE JE TOEKOMST EEN HEEL EIND ZEKER STELT MAAR OOK DE NODIGE INSPANNING EN DISCIPLINE VAN JE ZAL VERGEN!!

WAARUIT BESTAAN DE ONLINE LESSEN:

E-learning – focused the specific IT Certification
Exam Quizzes – an easy way to test your knowledge
Exam simulation – so you can test your readiness for the exam
Tips & Tricks – portal of notes, tips, articles, links to communities, etc.
Practice Labs – ability to configure technologies using just your browser *)

*) Niet bij elke module

VERHUUR COMPUTER LOKALEN

Wanneer u een bijvoorbeeld zelf een computertraining wilt verzorgen of examens wilt laten afleggen en hiervoor op zoek bent naar een externe locatie dan is het mogelijk om bij GetCertified een computerlokaal te huren. Met in totaal meer dan 80 computerplaatsen beschikbaar in meerdere lokalen.
Lees verder..

GETCERTIFIED OPLEIDINGEN B.V.

Janspoort 1- 2de Etage
6811 GE Arnhem
Tel: 026 3554828
Email: [email protected]

Bank: Rabobank
IBAN: NL31 RABO 0140 9145 01
BIC:RABONL2U
BTW nr: NL 8586.31.350.B01
KvK nr: 71224785

GetCertified Score Powered by 1tot5.nl

OPENINGSTIJDEN MICROSOFT STUDIES

Maandag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Dinsdag:
09:15 – 12:00
Woensdag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Donderdag:
09:15 – 12:00

Voor andere disciplines gelden de normale kantoortijden.

Pin It on Pinterest

Share This