EDCL Opleidingen

ECDL

Het Europees Computerrijbewijs (ECDL) is een van de meest complete opleidingen die we aanbieden. Het garandeert gedegen computerkennis in het algemeen, en zeer goede kennis van alle Microsoft Office-applicaties in het bijzonder.

ECDL Basis Certificaat

Het ECDL Basis Certificaat bestaat uit 4 modules.

  • Computer Essentials
  • Tekstverwerking (met Microsoft Word)
  • Spreadsheets (met Microsoft Excel)
  • Online Essentials

ECDL Standaard Certificaat

Hiermee behaalt u zeven de modules. De vier modules van het Basis Certificaat, aangevuld met drie modules naar keuze:

  • Databases (met Microsoft Access).
  • Presentaties (met Microsoft PowerPoint).
  • Digi veiligheid.
  • Beeldbewerking.
  • Online samenwerken.

Als u door zelfstudie of ervaring reeds genoeg kennis heeft om direct in één of meerdere modules examen te doen, kunt u ook bij ons terecht voor het afleggen van ECDL-examens. GetCertified Opleidingen is geautoriseerd testcentrum, en verzorgt voor verschillende instanties de afname van ECDL-examens.

Vraag geheel vrijblijvend een intakegesprek aan via  (026) 355 4474. of per mail.

Kosten van het ECDL Basis Certificaat: 

€ 1195,-

Kosten van het ECDL Standaard Certificaat:

€ 2.387,50,-

Deze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW en de prijzen zijn All-In, dus inclusief Module kaart, trainingsmateriaal, alle benodigde trainingsuren in ons trainingscentrum, examens, en proefexamens.

Klaar om een computer expert te worden? Schrijf je hier onder direct in of vraag extra informatie aan.

U kunt ons uiteraard ook even bellen op 026 355 48 28

Interesse?
Vul dan nu het formulier in en neem het heft in eigen hand!

Klik hier voor een overzicht van alle Microsoft Office cursussen

Erkend vaardig met ECDL, Europees Computer Rijbewijs
Toets en bewijs uw vaardigheden in het veilig en efficiënt gebruik van diverse computertoepassingen met het onafhankelijk internationaal erkend ECDL, Europees Computer Rijbewijs®. Toegespitst op de actualiteit, variërend van Online Essentials, Tekstverwerken, Spreadsheets, het maken van Presentaties tot Online Samenwerken. Op Basis en voor een aantal modules ook op Advanced niveau. U kunt binnen het NEW ECDL programma kiezen uit meer dan 10 modules.

 “Over ECDL”:
Met meer dan 13 miljoen kandidaten, 50 miljoen afgenomen examens in ca. 150 landen is ECDL DE internationale standaard in het veilig en efficiënt gebruik van verschillende computertoepassingen. ECDL Nederland levert een breed scala aan competentiegerichte toetsen, examens en certificaten in digitale vaardigheden aan het onderwijs en bedrijfsleven. De inhoud van de ECDL examens worden ontwikkeld door de ECDL Foundation, een not-for-profit organisatie met maatschappelijke zetel in Dublin. De Foundation waarborgt de internationale standaarden en de continue ontwikkeling en vernieuwing van de modules.
CRKBO geregistreerde Instelling