Digitale Veiligheid

In de training Digitale veiligheid worden de begrippen behandeld die betrekking hebben op een veilig gebruik van de computer op het werk en in het dagelijkse leven. Zoals het veilig gebruiken van netwerken (waaronder natuurlijk ook van het internet en clouddiensten), wat de mogelijke risico’s en bijbehorende oplossingen zijn en hoe gegevens en informatie op een goede manier te beveiligen en te beschermen.  
NEEM CONTACT OP

Dagelijks starten

Deze training, onder begeleiding van een ervaren trainer, start dagelijks in onze Open Leercentrum in Arnhem. De datums en tijden zijn in overleg te plannen, binnen onze openingstijden. Je kunt alle trainingen bij ons doorlopen zodat je continu begeleiding hebt van de docent, maar je kunt ook ze thuis of op je werk volgen via onze e-learning.

De GetCertified Methode

Je leert door middel van audio, video, praktijk op de computer, een trainingsboek en de één op één hulp van een ervaren docent die je verder helpt, dingen uitlegt enz. Het trainingsboek is achteraf ook een handig naslagwerk. De gemiddelde trainingstijd is 2 dagen of 4 dagdelen.

Inhoud van de training:

  • Het belang van beveiliging van informatie en gegevens, en de algemene principes op het gebied van bescherming, behoud en beheer van gegevens/privacy.
  • Gevaren van identiteitsdiefstal voor de persoonlijke veiligheid, en potentiële gevaren van het gebruik van cloud computing voor gegevens herkennen.
  • Wachtwoorden en encryptie/versleuteling gebruiken om bestanden en gegevens te beveiligen.
  • Het gevaar van malware begrijpen en een computer, een mobiel apparaat of een netwerk beveiligen en malware-aanvallen weerstaan.
  • Veelgebruikte typen beveiliging van (draadloze) netwerken herkennen en persoonlijke firewalls en hotspots gebruiken.
  • Een computer of mobiel apparaat beschermen tegen ongeoorloofde toegang en wachtwoorden op een veilige manier beheren en bijwerken.
  • De meest geschikte browserinstellingen gebruiken en inzien hoe verificatie van websites en veilig internetten in zijn werk gaat.
  • De beveiligingsproblemen bij communicatie die een rol spelen bij het gebruik van e-mail, sociale netwerken, internetbellen, chatten en mobiele apparaten.
  • Back-ups van gegevens op lokale en cloudopslaglocaties maken en terugzetten. En desgewenst gegevens veilig wissen.
Doelgroep: Iedereen die privé of zakelijk geberuik maakt van een computer, laptop, Tablet, smartphone, enz.

BEL ONS vandaag NOG op 026 355 4828 WE HELPEN JE GRAAG!

Complete cursus inclusief certificaat:

€ 385,-

Gemiddelde studieduur:

Ca 16 uur, flexibel in te vullen. (Heeft u meer tijd nodig dan kunt u zonder extra kosten langer de trainingen volgen) Met deze cursus kan ieder moment worden begonnen.

KLAAR OM DE SPIL VAN DE ORGANISATIE TE WORDEN? SCHRIJF JE HIER ONDER DIRECT IN OF VRAAG EEN OFFERTE AAN.

U kunt ons uiteraard ook even bellen op 026 355 48 28

VERHUUR COMPUTER LOKALEN

Wanneer u een bijvoorbeeld zelf een computertraining wilt verzorgen of examens wilt laten afleggen en hiervoor op zoek bent naar een externe locatie dan is het mogelijk om bij GetCertified een computerlokaal te huren. Met in totaal meer dan 80 computerplaatsen beschikbaar in meerdere lokalen.
Lees verder..

GETCERTIFIED OPLEIDINGEN

Janspoort 1- 2de Etage 6811 GE Arnhem Tel: 026 3554828 Email: [email protected] Bank: Rabobank IBAN: NL31 RABO 0140 9145 01 BIC:RABONL2U BTW nr: NL 822910615B01 KvK nr: 09124652

GetCertified Score Powered by 1tot5.nl

OPENINGSTIJDEN MICROSOFT STUDIES

Maandag: 09:15 – 12:00 13:00 – 15:30 Dinsdag: 09:15 – 12:00 Woensdag: 09:15 – 12:00 13:00 – 15:30 Donderdag: 09:15 – 12:00 Voor andere disciplines gelden de normale kantoortijden.

Pin It on Pinterest

Share This