IT Certification Roadmap

CompTIA A+ certification has helped launch over 1 million IT careers

IT Certification Roadmap

CompTIA A+ certification has helped launch over 1 million IT careers

Maak van 2018 jouw jaar!!

De A + opleiding omvat de nieuwste CompTIA 220-901 en 220-902 examensyllabus. De CompTIA A + -certificering is een ideaal startpunt voor een carrière in IT, aangezien deze het onderhoud van pc’s, mobiele apparaten, laptops, besturingssystemen en printers bestrijkt, na afloop heb je ook een grondige kennis en een goed begrip van de gangbare hardware- en softwaretechnologieën.

LET OP: Alle professionele ICT beroepsopleidingen en examens zijn in het Engels!!

The CompTIA Infrastructure
Career Pathway

Find The Path For You

Welke “Blik vooruit” deal hebben we voor je:

 • Opleiding CompTIA 220-901
 • Examen 220-901
 • Opleiding CompTIA 220-902
 • Examen 220-902

Daarmee ben je dus offcieel CompTIA A+ gecertificeerd en heb je een meer dan goede basis voor specialisaties zoals:

 • Information Security
 • Network and Cloud Technologies
 • Hardware Service and Infrastructure
 • IT Management and Strategy
 • Storage and Data
 • Web and Mobile
 • Software Development

De opleidingen zijn allemaal online inclusief een aantal unieke extra’s zoals:

 • Video based lessen
 • Live labs (je oefent op externe systemen middels je eigen laptop of computer)
 • Unieke 24/7 live online hulp van een gecertificeerde docent (net zo vaak als nodig)
 • Een heel jaar toegang tot alle faciliteiten
 • De officiele wereldwijd erkende certificeringen (Je doet examen in officiele PearsonVue examencentra)

En deze maand krijg je de opleiding CompTIA IT Fundamentals er GRATIS bij!!

Klik HIER voor meer informatie over de CompTIA A+ certificering

Heb je al de nodige kennis op computergebied dan wordt je opleiding daarop aangepast.

 

Welke “Blik vooruit” deal hebben we voor je:

 • Opleiding CompTIA 220-901
 • Examen 220-901
 • Opleiding CompTIA 220-902
 • Examen 220-902

Daarmee ben je dus CompTIA A+ gecertificeerd. Deze certificering is wereldwijd gekend en erkend.

De opleidingen zijn allemaal online inclusief een aantal unieke extra’s zoals:

 • Video based lessen
 • Live labs (je oefent op externe systemen middels je eigen laptop of computer)
 • Unieke 24/7 live online hulp van een gecertificeerde docent (net zo vaak als nodig)
 • Een heel jaar toegang tot alle faciliteiten
 • De officiele wereldwijd erkende certificeringen (Je doet examen in officiele PearsonVue examencentra)

En deze maand krijg je de opleiding CompTIA IT Fundamentals er GRATIS bij!!

Zeker is dat er in de ICT nog heel lang grote tekorten zullen zijn aan officieel gecertificeerde werknemers op velerlei vlak zeker ook bij de overheid. GetCertified Opleidingen is officieel PearsonVue ICT examencentrum en erkend opleider op dit gebied. GetCertified Opleidingen is dan ook de specialist in Nederland op het gebied van om- en bijscholing naar  beroepen in de ICT. Dit door middel van onze innovatieve video based e-learning trajecten gegeven door ervaren gecertificeerde docenten met minimaal 15 jaar praktijk ervaring inclusief live Labs (externe computers en netwerken) om te oefenen en onze unieke 24/7 live hulp (!) Alles is online, je bepaalt dus helemaal zelf waar, wanneer en hoe snel je studeert en dus prima te combineren met een baan en/of een druk sociaal leven! En..je krijgt bij GetCertified het complete bedrag terug via de Blik Vooruit Regeling van de Rijksoverheid! De volledig gesubsidieerde opleiding die GetCertified je aanbiedt bestaat uit de waardevolle CompTIA A+ certificering. Deze diploma’s zijn wereldwijd erkend en de START kwalificatie in de ICT.  Vragen: Bel 026 355 4828. GetCertified E-Learning … De Grootste Met Meer Dan 800 Opleidingen On Line!!

LET OP: ZOALS ALLES IN DE PROFESSIONELE ICT ZIJN DE OPLEIDINGEN EN DE EXAMENS IN HET ENGELS!

Om in aanmerking te komen voor een subsidie van €1000,00 via de “Blik Vooruit”Regeling moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Je werkt drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde rijksonderdeel
 • Je hebt nog niet eerder aan de “Blik Vooruit” regeling meegedaan
 • Je werkt NIET bij Defensie

 

Klik Hier om terug te gaan naar de aanvraagpagina.

BEL: 026 355 4828 OF VUL HET FORMULIER IN VOOR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OF EEN SCHOLINGSADVIES!

Vraag hier direct informatie aan dan krijg op korte termijn bericht van ons..

Wij zullen nooit onder geen enkele omstandigheid je gegevens aan derde verstrekken.

Heb je al ervaring in de ICT dan wordt je opleiding daarop aangepast.

Erkende Opleidingen

GetCertified Opleidingen is een CRKBO gecertificeerde instelling voor beroepsonderwijs.

VOOR ALGEMENE INFORMATIE OVER DE “BLIK VOORUIT” REGELING KLIK OP DE LINK HIERONDER

Veel gestelde vragen (FAQ)

Moet ik zelf iets betalen, voorschieten of terugbetalen?
Ja je moet in eerste instantie €1000,- zelf betalen wat bij GetCertified kan middels een gemakkelijke maandelijkse regeling. Na afloop krijg je het volledige bedrag terug via de Blik Vooruit Regeling.
Hoe weet ik of jullie wel een erkend instituut zijn?
GetCertified Opleidingen is in het bezit van het NRTO kwalitiets Keurmerk en voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs en is eind 2015 geauditeerd op basis van de CRKBO kwaliteitsnormen opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland, ‘het onafhankelijk auditbureau (1)’ dat tevens verantwoordelijk is voor ‘toetsing, registratie en diplomering van post-initiële opleidingen (2)’ in Nederland. In het kader van nieuwe Europese BTW-wetgeving heeft de Nederlandse overheid het CPION de opdracht gegeven instellingen te toetsen op de gestelde CRKBO kwaliteitsnormen.

Het CRKBO omschrijft de procedure als volgt: “In het CRKBO kwaliteitsregister kunnen onderwijsinstellingen worden ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling). Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling zoals bedoeld in de BTW-wetgeving. Deze regels bepalen dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is. Een inschrijving in het CRKBO is een erkenning zoals bedoeld in de genoemde Europese richtlijn. In dat geval is al het door de erkende instelling aangeboden beroepsonderwijs vrijgesteld van BTW. De erkenning heeft betrekking op de instelling en niet op het beroepsonderwijs (3). De audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de vereniging voor opleidingsinstituten voor Informatica). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid (4)”.

De CRKBO kwaliteitsaudit richt zich op de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs:

1. zorgvuldigheidsbeginsel 2. rechtszekerheidsbeginsel 3. kenbaarheidsbeginsel 4. redelijkheidsbeginsel (wordt niet apart geaudit. Zit ‘verweven’ in 1, 2 en 3) 5. betrouwbaarheidsbeginsel (wordt niet apart geaudit. Zit ‘verweven’ in 1, 2 en 3).

GetCertified Opleidingen voldoet, na een toetsing op basis van de beginselen van de kwaliteitscode voor Kort Beroepsonderwijs die mede zijn gebaseerd op de gedragscode van de NRTO, aan de ‘strenge kwaliteitsnormen’ gesteld door het CPION en is goedgekeurd voor inschrijving in het kwaliteitsregister CRKBO, dat tevens inhoudt dat we al onze trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.

Alle auditbare onderdelen dienen positief te zijn om voor CRKBO-registratie in aanmerking te komen. GetCertified Opleidingen heeft aan alle auditbare onderdelen voldaan en is opgenomen in het CRKBO kwaliteitsregister.

Op welk niveau zijn de opleidingen MBO of HBO?
De opleidingen zijn op MBO+ / HBO niveau, het zijn internationaal erkende opleidingen die hier exact hetzelfde zijn als in de rest van de wereld.
Hoe lang duurt de opleiding en hoeveel tijd ben ik eraan kwijt
Je mag er maximaal een (1) jaar over doen, de e-learning is ook een (1) jaar toegankelijk.
Hoeveel tijd moet ik aan de opleiding besteden?
Dat is moeilijk te zeggen omdat dat sterk verschilt van persoon tot persoon maar heel globaal heb je zo’n 6 uur per week nodig om het binnen 1 jaar af te ronden.
Waar moet ik heen voor de opleiding?
Nergens, de hele opleiding is op basis van video-based e-learning dat wil zeggen je doet alles vanaf je eigen computer of laptop. Je studeert dus waar, wanneer en hoe vaak je zelf wilt. Alleen voor de examens moet je de deur uit, de examens kun je op ongeveer 20 plaatsen in Nederland afleggen.
Tot wanneer blijft deze regeling?
In principe nog tot eind 2018, maar het kan eerder stoppen als het budget voor deze regeling op is. Je kunt dus beter niet te lang wachten met aanvragen.
Krijg ik erkende diploma’s?
Ja zeker internationaal erkende diploma’s, alleen heten diploma’s in de ICT “Certificeringen”
Wat moet ik zelf doen voor de aanvraag?
Je volgt de gekozen opleiding via ons, betaald deze middels desgewenst gemakkellijke termijnen en achteraf dien je de declaratie in voor het volledige bedrag.

GETCERTIFIED OPLEIDINGEN

Janspoort 1- 2de Etage 6811 GE Arnhem Tel: 026 3554828 Email: info@getcertified.nl Bank: Rabobank IBAN: NL31 RABO 0140 9145 01 BIC:RABONL2U BTW nr: NL 822910615B01 KvK nr: 09124652

GetCertified Score Powered by 1tot5.nl

OPENINGSTIJDEN MICROSOFT STUDIES

Maandag: 09:15 – 12:00 13:00 – 15:30 Dinsdag: 09:15 – 12:00 Woensdag: 09:15 – 12:00 13:00 – 15:30 Donderdag: 09:15 – 12:00 Voor andere disciplines gelden de normale kantoortijden.