Werk jij bij de Rijksoverheid en kan je wel wat opleiding op computergebied gebruiken?

Wat dacht je er van om een "kei" te worden op het gebied van Microsoft Word, Excel, Outlook, enz, geheel betaald via de "Blik Vooruit" regeling?

Werk jij bij de Rijksoverheid en kan je wel wat opleiding op computergebied gebruiken?

Wat dacht je van om een "kei" te worden op het gebied van Microsoft Word, Excel, Outlook enz, geheel betaald middels de "Blik Vooruit" regeling?

Maak van 2019 jouw jaar!!

Werk jij drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde rijksonderdeel en vind je het tijd om iets nieuws te leren? Maak dan nu gebruik van de scholingsregeling “Blik vooruit” waarbij je met een subsidie van maximaal €1.000 zelf een cursus of opleiding kiest dat het jezelf geld kost. Voor deze € 1000,= kan je bij GetCertified Opleidingen 3 opleidingen volgen op het gebied van Microsoft Office en/of Administratief-Secretarieel. De opleidingen worden afgesloten met een examen waarna je bij voldoende resultaat het certificaat/diploma krijgt uitgereikt. Slaag je niet in een keer dan kun je zonder kosten extra lessen volgen en examen doen! De opleidingen zijn op MBO 3/4 niveau.

Je komt wanneer het jou uitkomt en leert door middel van audio, video, oefeningen in de originele programma’s, een boek en de constante hulp van een ervaren docent aan je eigen maatwerkprogramma.

Je volgt de opleidingen in Arnhem of desgewenst kan je het ook (deels) online doen, dus prima te combineren met een baan.

Gaat je belangstelling uit naar een ICT opleiding klik dan HIER

Maatwerkpakket samenstellen

Maak met een maatwerkpakket optimaal gebruik van de Blik Vooruit Regeling. Onze docenten kijken graag mee wat het beste aansluit bij jou kennis en ervaring. We hebben de opleidingen van absoluut beginners tot expert niveau. Binnen de Blik Vooruit Regeling kun je bij GetCertified Opleidingen kiezen voor 3 trainingen uit onderstaande opsomming. Heb je advies nodig vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

 • Microsoft Word basis of gevorderden
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Excel basis, gevorderden, expert
 • Microsoft Excel draaitabellen en –grafieken
 • Google Drive
 • PowerPoint
 • Access Basis
 • Computer Essentials
 • Online Essentials
 • Online samenwerken
 • Introductie training MS Office
 • Windows 10

 

 

 

 

 • Administratie basiskennis
 • Notuleren
 • Basiskennis Nederlands
 • Correspondentie Nederlands
 • Kantoorkennis Officemanager/Receptionist
 • Vaardigheden Officemanager/Receptionist
 • Toetsenbordvaardigheid (blindtypen)

Een van de voorwaarden van de “Blik Vooruit” regeling is dat je het bedrag voor de scholing eerst zelf betaal. Dat kan bij GetCertified Opleidingen in 5 termijnen van € 200,= . Na afloop van de opleiding krijg je het volledige bedrag retour via de regeling.

Bel: 026 355 4828 of vul het formulier in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende telefonische intake.

Voor algemene informatie over de “blik vooruit” regeling klik op de link hieronder.

Voorwaarden Blik Vooruit Regeling

Wil je direct de Blik Vooruit Regeling aanvragen klik dan hier.

Heb je al ervaring in de ICT dan wordt je opleiding daarop aangepast.

Erkende Opleidingen

GetCertified Opleidingen is een CRKBO gecertificeerde instelling voor beroepsonderwijs.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Moet ik zelf iets betalen, voorschieten of terugbetalen?
Ja je moet in eerste instantie de opleiding zelf betalen (max. €1000,-) maar bij GetCertified kan dat in vijf maandelijkse termijnen. Na afloop krijg je het volledige bedrag terug via de Blik Vooruit Regeling.
Hoe weet ik of jullie wel een erkend instituut zijn?
GetCertified Opleidingen is in het bezit van het NRTO kwalitiets Keurmerk en voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs en is eind 2015 geauditeerd op basis van de CRKBO kwaliteitsnormen opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland, ‘het onafhankelijk auditbureau (1)’ dat tevens verantwoordelijk is voor ‘toetsing, registratie en diplomering van post-initiële opleidingen (2)’ in Nederland. In het kader van nieuwe Europese BTW-wetgeving heeft de Nederlandse overheid het CPION de opdracht gegeven instellingen te toetsen op de gestelde CRKBO kwaliteitsnormen.

Het CRKBO omschrijft de procedure als volgt: “In het CRKBO kwaliteitsregister kunnen onderwijsinstellingen worden ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling). Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling zoals bedoeld in de BTW-wetgeving. Deze regels bepalen dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is. Een inschrijving in het CRKBO is een erkenning zoals bedoeld in de genoemde Europese richtlijn. In dat geval is al het door de erkende instelling aangeboden beroepsonderwijs vrijgesteld van BTW. De erkenning heeft betrekking op de instelling en niet op het beroepsonderwijs (3). De audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de vereniging voor opleidingsinstituten voor Informatica). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid (4)”.

De CRKBO kwaliteitsaudit richt zich op de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs:

1. zorgvuldigheidsbeginsel 2. rechtszekerheidsbeginsel 3. kenbaarheidsbeginsel 4. redelijkheidsbeginsel (wordt niet apart geaudit. Zit ‘verweven’ in 1, 2 en 3) 5. betrouwbaarheidsbeginsel (wordt niet apart geaudit. Zit ‘verweven’ in 1, 2 en 3).

GetCertified Opleidingen voldoet, na een toetsing op basis van de beginselen van de kwaliteitscode voor Kort Beroepsonderwijs die mede zijn gebaseerd op de gedragscode van de NRTO, aan de ‘strenge kwaliteitsnormen’ gesteld door het CPION en is goedgekeurd voor inschrijving in het kwaliteitsregister CRKBO, dat tevens inhoudt dat we al onze trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.

Alle auditbare onderdelen dienen positief te zijn om voor CRKBO-registratie in aanmerking te komen. GetCertified Opleidingen heeft aan alle auditbare onderdelen voldaan en is opgenomen in het CRKBO kwaliteitsregister.

Op welk niveau zijn de opleidingen MBO of HBO?
De opleidingen zijn op MBO 3/4 niveau.
Hoe lang duurt de opleiding en hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?
Per opleiding is het doorgaans 2 dagen of 4 dagdelen, maar als dat te kort is mag je zonder kosten vaker komen.
Hoeveel tijd moet ik aan de opleiding besteden?
Doorgaans zijn 2 dagen of 4 dagdelen voldoende maar je kunt in principe net zo vaak komen als nodig.
Waar moet ik heen voor de opleiding?
Deze opleidingen worden in Arnhem gegeven, maar je kunt ook desgewenst (deels) online de opleidingen volgen.
Tot wanneer blijft deze regeling?
In principe nog tot eind 2018, maar het kan eerder stoppen als het budget voor deze regeling op is. Je kunt dus beter niet te lang wachten met aanvragen.
Krijg ik erkende diploma’s?
Ja zeker en niet zoals bijna overal een certificaat van deelname, want je kunt overal aan deelnemen maar bij ons krijg je na het slagen voor de toets een certificaat (diploma) “Met goed gevolg”. Slaag je niet de eerste keer dan kun je zonder extra kosten langer de training volgen.

De toetsen voor de diploma’s zitten bij de prijs in, ook als je niet de eerste keer zou slagen.

Wat moet ik zelf doen voor de aanvraag?
Kies bij GetCertified Opleidingen B.V. je gewenste opleiding/cursus. Ga vervolgens naar https://www.blikvooruit.aofondsrijk.nl/ View/Gebruiker/Aanvraag/PreAanvraag.aspx en vul je aanvraag in. Is de aanvraag goedgekeurd kan je je aanmelden bij GetCertified Opleidingen om te starten met de opleiding/cursus. Je volgt de gekozen opleiding via ons, betaald deze middels desgewenst gemakkellijke termijnen en achteraf dien je de declaratie in voor het volledige bedrag.

GetCertified Opleidingen

Janspoort 1- 2de Etage
6811 GE Arnhem
Tel: 026 3554828
Email: info@getcertified.nl

Bank: Rabobank
IBAN: NL31 RABO 0140 9145 01
BIC:RABONL2U
BTW nr: NL 8586.31.350.B01
KvK nr: 71224785

GetCertified Score Powered by 1tot5.nl

Openingstijden Microsoft Studies

Maandag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Dinsdag:
09:15 – 12:00
Woensdag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Donderdag:
09:15 – 12:00

Voor andere disciplines gelden de normale kantoortijden.

GetCertified Opleidingen

Janspoort 1- 2de Etage
6811 GE Arnhem
Tel: 026 3554828
Email: info@getcertified.nl

Bank: Rabobank
IBAN: NL31 RABO 0140 9145 01
BIC:RABONL2U
BTW nr: NL 8586.31.350.B01
KvK nr: 71224785

Like Ons!

GetCertified Score Powered by 1tot5.nl

Openingstijden Microsoft Studies

Maandag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Dinsdag:
09:15 – 12:00
Woensdag:
09:15 – 12:00
13:00 – 15:30
Donderdag:
09:15 – 12:00

Voor andere disciplines gelden de normale kantoortijden.